Secretele cuplului Meghan Markle – Prințul Harry. Ducesa de Sussex s-ar fi gândit la suicid

Publicat: 08 Mar. 2021, 08:32 Vedete

Meghan Markle și partenerul său de viață, Prințul Harry, au acordat un interviu exclusiv celebrei Oprah în care au explicat motivele reale pentru care au renunțat la titlurile regale, dar și despre ce consideră oamenii despre ei, Familia Regală, despre familie, copii, căsătorie și alte subiecte legate de cei doi.

Așa cum a mărturisit și Meghan Markle, soția Prințului Harry a suferit momente depresive atunci când se afla la Palatul Regal, ba chiar s-ar fi gândit la suicid. Dezvăluirile despre viața lor sunt ”picante”, informații care, cu siguranță, vor înfuria opinia publică. Meghan Markle a recunoscut că: ”Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă, îmi era ruşine să îi recunosc lui Harry, din cauza pierderii pe care a suferit-o”. Evident, celebra Oprah a întrebat-o dacă a avut gânduri sinucigașe: ”Da. Am crezut că ar fi rezolvat totul pentru toată lumea”.

De asemenea, Meghan Markle ar fi trecut și prin niște episoade de rasism, după ce un angajaț al Familiei Regale era îngrijorat de culoarea pielii copilului. Pe de altă parte, Meghan întotdeauna a apreciat-o pe Regină, scrie Mediafax. „Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii lui atunci când se va naşte”, a adăugat fosta actriţă americană.

Prințul Harry a vorbit despre relația cu tatăl și fratele său: ”Trebuie muncit mult acolo. Mă simt cu adevărat dezamăgit pentru că a trecut prin ceva similar, ştie ce înseamnă durerea… iar Archie este nepotul său. Îl iubesc foarte mult şi am trecut prin multe împreună. Dar am ales căi diferite (n.r. despre William)”.

Meghan Markle este gravidă pentru a doua oară

Au trecut mai puțin de doi ani de când Meghan Markle a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, și anume pe micuțul Archie. El va împlini vârsta de 2 ani în data de 6 mai, anul acesta. Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni în curând părinți, iar fericirea este enormă în familia lor! Cel de-al doilea copil se va naște la finalul acestei primăveri. Până acum, sexul bebelușului nu a fost făcut public, dar multe persoane susțin că cei doi știu dacă micuțul Archie va avea frățior sau surioară. Pe de altă parte, în condițiile în care este fetiță, cei doi i-ar putea pune numele de Diana, fiind unul favorit al celor doi, arată Verdict.ro.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 08 Mar. 2021, 08:32 Vedete
Pe aceeași temă