S-a ales cu o erectie de 9 zile, dupa un accident rutier! Ce l-au anuntat medicii pe barbat

Publicat: 31 May. 2019, 18:43 Viral

Un caz foarte straniu s-a petrecut in urma cu doar cateva zile. Un barbat a ramas cu o problema cat se poate de jenanta, in urma unui accident rutier.

Un tanar de 35 de ani a avut parte de socul vietii sale. Acesta a avut o erectie de 9 zile. S-ar parea ca reactia a fost una secundara la accidentul de circulatie pe care l-a suferit. A avut nevoie de o alta interventie pentru a rezolva situatia deranjanta.

Barbatul al carui nume nu a fost dezvaluit, din motive lesne de inteles, le-a spus medicilor ca erectia lui dureaza de atat de mult timp. A fost diagnosticat cu o „erectie de gradul IV”, de catre specialistii care l-au examinat. Tanara a paralizat dupa ce si-a pus piercing in nas!

Barbatul a avut o erectie de 9 zile!

S-a ales cu o erectie de 9 zile, dupa un accident rutier

Totul din cauza faptului ca si-a ranit zona intima dupa ce s-a izbut cu motocicleta de un alt autovehicul. Medicii au intervenit de urgenta, pentru a-i debloca barbatului arterele. El a avut o erectie continua, si s-a chinuit, pe perioada zilelor in care a stat acasa.

Pacientul a incercat pe cont propriu sa scape de problema, dar cand si-a dat seama ca nu poate face nimic pentru a se vindeca, a mers la spital. Cadrele medicale i-au spus ca nu ar fi trebuit sa stea atat de mult pana sa apeleze la o parere avizata. Sangele unui barbat s-a transformat in… lapte!

Acesta avea si anumite dificultati cand incerca doar sa mearga. Si-a descris problema ca fiind una foarte deranjanta. „Au existat cateva sangerari superficiale, prezente pe scrot, dar si la baza penisului”, a declarat unul dintre specialisti. „Cand l-am examinat am remarcat ca are o erectie de gradul IV. Este cea mai grava forma”, a mai adaugat medicul.

Incidentul cat se poate de socant s-a petrecut in Marea Britanie. Erectiile care dureaza mult prea mult, la fel ca in cazul acestui barbat, reprezinta o afectiune numita „priapism”. Se declanseaza atunci cand sangele strans in zona intima nu se poate retrage, din pricina unui blocaj al vaselor de sange.

sursa: dailymail.co.uk

Publicat: 31 May. 2019, 18:43 Viral
Pe aceeași temă