Povestea impresionanta de viata a romanului care a ajuns pilot de avion la 51 de ani dupa ce a fost sofer de TIR si a lucrat intr-un fast-food!

Publicat: 02 Apr. 2019, 13:08 VIDEO

A fugit din tara pe vremea comunismului dupa ce a inotat 8 kilometri pe Mures, a fost sofer de TIR, a lucrat in fast-food iar acum vrea sa devina capitan de avion.

Povestea impresionanta de viata a romanului care a ajuns pilot la 51 de ani! Andrei Tiberiu Dobai este romanul care merita sa fie un exemplu pentru noi toti prin determinarea cu care si-a urmat visul indiferent cate greutati i-a scos viata in cale.

Acum la 51 de ani a reusit sa isi indeplineaca visul de o viata si sa devina pilot de linie, are un an de zile de cand si-a obtinut licenta iar scoala de pilotaj l-a costat o avere si dupa ce a terminat a trimis sute de CV-uri pana sa fie angajat.

Dar inainte sa ajunga pilot la o varsta la care altii se gandesc deja la pensie Andrei Tiberiu Dobai isi povesteste viata extrem de palpitanta reporterilor Digi 24. La 21 de ani in 1988 a incercat sa fuga din tara dar a fost prins la granita si incarcerat, dupa ce si-a ispasit pedeapsa a incercat din nou si a reusit sa ajunga in Budapesta dupa ce a inotat 8 kilometri pe Mures. In Ungaria a rezistat 2 luni timp in care traia cu banii facuti din tablourile pe care le vindea pe strada, tablouri pictate chiar de el. Apo s-a mutat in Austria, unde s-a si stabilit.

„Am început de la muncitor simplu în fabrică, fast-food, după aia am făcut nişte cursuri, am scris programe pentru maşini industriale. Am lucrat, am fost director de producţie la o firmă. Am fost şi şofer, am fost şi în NATO prin armata austriacă şi am operat în teatrele de criză din Bosnia şi Kosovo”, povestește Andrei Tiberiu Dobai.

Continuarea articolului »

Publicat: 02 Apr. 2019, 13:08 VIDEO
Pe aceeași temă