Ioan Cassian, despre fiul Zinei Dumitrescu. De ce nu isi vizita mama. Patronul azilului refuza sa mai taca!

Publicat: 02 Apr. 2019, 12:57 News 3

Zina Dumitrescu a murit in somn, saptamana trecuta. Mama Modei din Romania s-a stins din viata in camera de azil, asa cum isi dorea sa ii fie sfarsitul.

Dupa ce s-a aflat ca fiul ei, Catalin Negreanu, o va incinera, prietenii Zinei Dumitrescu s-au enervat. Toata lumea a inceput sa divulge secrete despre Catalin. Ioan Cassian a vorbit despre fiul Zinei Dumitrescu si el. Patronul azilului de lux din Ghermanesti rupe tacerea!

Ioan Cassian a vorbit despre fiul Zinei Dumitrescu si momentul in care a refuzat sa o mai vada. Acesta a fost invitat in cadrul emisiunii Agentia VIP, prezentata de Cristi Brancu. A facut mai multe dezvaluiri despre Catalin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu.

Ioan Cassian a vorbit despre fiul Zinei Dumitrescu

  • „La cămin, Cătălin venea destul de des. Intra în cameră la ea, stăteau de vorbă. La un moment dat, el nu a mai venit. Atunci, a fost ruptura. Mereu îmi spunea să îl sun pe Cătălin, dar el nu îmi răspundea la telefon. Un an şi ceva a mers bine.
  • Tot în acelaşi timp Cătălin a venit de fiecare dată când trebuia să plătească toate cheltuielile. Le-a plătit la timp, a fost ok. Chiar dacă era plecat din ţară, când venea plătea. Când a fost această ruptură, nici nu a mai plătit.
  • Înseamnă că el din punct de vedere financiar nu stătea bine şi, de jenă, nici nu mai venea la mama lui. În prima etapă, eu îl căutam şi nu îmi răspundea la telefon. După un an de zile mi-am dat seama de situaţia lui financiară, am vorbit cu el şi i-am spus că nu mai vorbim de bani, dar să vină să o vadă pe mama lui.
  • În continuare nu a venit şi nu am vorbit. Ulterior, am început să reluăm legătura telefonică”, a explicat patronul azilului, Ioan Cassian.

Zina Dumitrescu a murit pe 29 martie 2019

Zina Dumitrescu a murit pe 29 martie 2019, la varsta de 82 de ani. Era internata in azil din 2012. Starea ei de sanatate s-a deteriorat in 2009, cand al treilea ei sot a murit. Conform prietenilor, Zina Dumitrescu avea loc de veci la Bellu.

Voia sa fie inmormantata alaturi de mama ei, Natalia Bogos. Dar Catalin Negreanu a luat trupul mamei sale, la o zi de la deces, si l-a incinerat. Cenusa a fost abandonata la crematoriu.

Zina Dumitrescu, datorii de 7.000 de euro

Zina Dumitrescu, incinerata de fiul ei impotriva dorintei saleMama Modei, care a fost lasata in azil de fiul ei, avea datorii colosale la Ioan Cassian. Dupa ce fiul a incetat sa ii mai plateasca sederea la azi, patronul a suportat totul din propriul buzunar. Conform click.ro, Zina Dumitrescu avea datorii la Ioan Cassian in valoare de 7.000 de euro.

  • ”Câţiva dintre apropiaţii Zinei ştiau despre aceste probleme ale ei, însă nici unul nu s-a oferit concret să o ajute. Sunt unii care vin pe-aici, pe la azil, sau o scot în oraş doar ca să se pozeze cu ea şi să-şi pună pe Facebook, pentru reclamă. Nu ştiu ce vor să demonstreze făcând asta, dar Zina, vă spun sincer, nu are nevoie de un suc. Unul nu i-a dat nici măcar un leu”, a mai spus Ion Cassian.

Conform Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania, locul ei de veci de la cimitirul Bellu ar valora 7.000 de euro. Este posibil ca fiul ei, Catalin Negreanu, sa o fi incinerat si sa fi vandut locul de veci pentru a achita datoriile Zinei Dumitrescu de la azilul din Ghermanesti.

Publicat: 02 Apr. 2019, 12:57 News 3
Pe aceeași temă