Unde a fost abandonată urna cu cenușa Zinei Dumitrescu. Fiul ei a incinerat-o fără ca ea să-și dorească asta

Publicat: 07 Oct. 2021, 20:02 Vedete

Unde a fost abandonată urna cu cenușa Zinei Dumitrescu? Rămășițele regretatei creatoare de modă au fost date uitării de către fiul său, care nu i-a respectat nici măcar ultima dorință.

Zina Dumitrescu s-a stins din viață în martie 2019, la vârsta de 82 de ani. Ultim perioadă din viață și-a petrecut-o într-un azil, unde a fost vizitată de prieteni și mai puțin de fiul ei, Cătălin Negreanu.

Unde a fost abandonată urna cu cenușa Zinei Dumitrescu

Înainte de a muri, regretata creatoare de modă a mai avut o ultimă dorință. Să fie îngropată lângă mama ei. Acest lucru nu s-a întâmplat. Ea a fost incinerată, după cum a decis fiul ei, gest care a stârnit multă mâhnire printre apropiați.

Iată că după și-a abandonat mama într-un azil, se pare că acest a abandonat acum chiar și urna cu cenușa ei.

Întrebat despre această situație, Cătălin Botezatu, care a fost fiul ei de suflet, pare să aibă aceleași informații.

Negreanu i-ar fi tocat averea

Din păcate, despre doamna Zina nu mai știm nimic. Ultima oară când le-am întrebat pe fete, de fapt, la câteva luni după ce ea s-a stins din viață și a fost incinerată, am auzit, mă rog, nu știu dacă este adevărat sau nu, că nici până în acel moment, urna nu fusese ridicată de la crematoriu. Mai departe nu știm nimic. Nu s-a putut lua legătura, cel puțin eu nu am putut să iau legătură cu Cătălin Negreanu”, a declarat designerul pentru CIAO.RO.

Despre Negreanu s-a vehiculat că i-ar fi tocat mamei sale întreaga averea. I-ar fi vândut toate bijteriile scumpe, blănurile, casele, terenurile și chiar autoturismele fostei creatoare de modă. Totul a fost risipit fără nicio ezitare.

Se pare că, între timp, fiul Zinei Dumitrescu a și părăsit România.

Publicat: 07 Oct. 2021, 20:02 Vedete
Pe aceeași temă