Remus Rădoi a spus la DIICOT că nu știe faptele lui Dincă și a dezmințit informațiile din presă despre el

Publicat: 19 Aug. 2019, 15:03 Ciao.ro

Omul de afaceri Remus Rădoi a declarat că nu cunoaște nimic din posibila activitate infracțională a lui Gheorghe Dincă.

Remus Rădoi a spus la DIICOT că nu știe faptele lui Dincă. Acesta a dezmințit toate afirmațiile care i-au fost atribuite în presă, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Direcției.

Remus Rădoi (cunoscut și sub porecla „Codiță”), bărbatul la care ar fi apelat polițiștii din Caracal pentru a da de urma Alexandrei, a fost audiat de către procurorii DIICOT București cu scopul de a le furniza date care ar putea ajuta în anchetă.

Remus Rădoi a spus la DIICOT că nu știe faptele lui Dincă

În cadrul audierii, omul de afaceri a explicat anchetatorilor că nu are nicio informație legată de Gheorghe Dincă.

„Remus Rădoi a dezmințit toate afirmațiile care i-au fost atribuite în media și, de asemenea, a arătat că nu cunoaște despre o eventuală activitate infracțională prezentă sau trecută a lui Dincă Gheorghe”, a declarat pentru agenția de presă MEDIAFAX, Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT.

Gheorghe Dinca a povestit ce s-a intamplat intre el si Alexandra inainte de a o ucide

Bărbatul a spus presei, la ieșirea din sediul DIICOT București, că a fost întrebat de procurori despre cazul crimelor din Caracal, însă omul de afaceri a spus că nu avea date pe care să le furnizeze. Rădoi a refuzat să mai facă alte declarații în fața jurnaliștilor, explicând că este grăbit.

Cazul Alexandra a scos la iveală faptul că ajutorul oferit de Remus Rădoi nu a fost o excepţie şi că au mai fost şi alte dosare. El i-ar fi reproşat chiar şefului adjunct de la IPJ Olt că a fost prea blând cu rivalul său, Nicuşor Oacă, într-un dosar instrumentat de DIICOT.

Publicat: 19 Aug. 2019, 15:03 Ciao.ro
Pe aceeași temă