Gheorghe Dinca a povestit ce s-a intamplat intre el si Alexandra inainte de a o ucide. Criminalul ar fi incercat sa o resusciteze

Publicat: 19 Aug. 2019, 14:35 Ciao.ro
Gheorghe Dinca a povestit ce s-a intamplat intre el si Alexandra inainte de a o ucide. Criminalul ar fi incercat sa o resusciteze

Gheorghe Dinca i-a spus avocatului ca nu a vrut sa o omoare pe Alexandra. Mai mult, ar fi incercat sa o resusciteze.

Gheorghe Dinca a resuscitat-o pe Alexandra. Cazul celor două fete din Caracal care au fost răpite de Ghoerghe Dincă și ucise au șocat o șțară întreagă. Tragedia care s-a abătut asupra familiei Luizei Melencu și asupra familiei Alexandrei Măceșanu îi ține în continuare pe jar pe anchetatorii care încearcă să afle adevărul despre Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dinca a resuscitat-o pe Alexandra

Noi detalii cazul caracal

Bărbatul a recunoscut că le-a ucis pe cele două adolescente, dar ceea ce s-a întâmplat rămâne încă învăluit în mister. Multe persoane sunt încă de părere că fetele ar putea fi în viață și că au fost sechestrate de o rețea de proxeneți pe care presupusul criminal îi acoperă.

Avocatul lui Ghoerghe Dinca a povestit ce stie

Avocatul lui Gheorghe Dincă, Bogdan Alexandru, știe de la clientul său că ar fiplecat la farmacie pentru a-i cumpăra ceva Alexandrei.

„În dimineața zilei de joi, 25 iulie, aceasta i-a dat un bilețel. A plecat la farmacie la solicitarea Alexandrei. Acuza niște dureri și i-a scris pe o hârtiuță ce să-i aducă”, a declarat avocatul din oficiu.

Gheorghe Dincă nu a mai ajuns însă la farmacie, lucru confirmat și de farmacista care îl știa pe presupusul criminal.

„A luat-o pe Alexandra în mașină, i-a propus să facă sex. Fata a refuzat, i-a dat un pumn și a dus-o în stare de inconștiență acasă. Au existat discuții, nu directe, care conduceau către o astfel de solicitare. S-au făcut simulări cu niște sume de bani. A oprit mașina, s-a dus în spate și susține că a lovit-o. A decis s-o ducă acasă. Spune că a legat-o în dormitorul lui, dar nu foarte strâns la picioare.

Putea să facă pași, chiar și legată. I-a pus la ochi o bandă adezivă, dar nu i-a legat mâinile. Inculpatul a plecat de acasă, dar a spus că avea două, trei telefoane, pe care le avea în acea încăpere. Știa că telefoanele nu funcționează. A plecat la farmacie, la rugămintea Alexandrei, care i-a scris pe o hârtie ce să-i ia. A fost plecat vreo patru ore, dar n-a fost la farmacie. S-a întors și a văzut telefonul aprins. A presupus că a sunat poliția. A avut un exces de furie, pentru că-i spusese să nu se atingă de nimic. Îi lăsase doar televizorul deschis. I-a aplicat o lovitură peste față care a dus la decesul Alexandrei. A încercat să o resusciteze, dar nu a reușit. Era în jurul orei 12″, a povestit avocatul Bogdan Alexandru.

Publicat: 19 Aug. 2019, 14:35 Ciao.ro
Pe aceeași temă