Rasturnare de situatie majora in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. La ce ora a murit designerul

Publicat: 13 May. 2019, 20:36 News 3

Chiar daca s-a vorbit atat de mult despre moartea indragitului creator de moda, informatii noi continua sa apara.

Rasturnare de situatie majora in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. S-au implinit doua saptamani de cand Razvan Ciobanu nu mai este printre noi, insa misterul inca invaluie moartea sa.

Sunt tot felul de speculatii privind accidentul teribil care i-a curmat viata si ce s-a intamplat inainte de producerea acestuia. Una din intrebarile care era pe buzele tuturor era legata de ora la care s-a produs decesul barbatului.

Rasturnare de situatie majora in cazul mortii lui Razvan Ciobanu

Cu cine s-a certat Razvan Ciobanu la Sunwaves. Scena s-a petrecut langa bancomat 'Pleaca!'

Accidentul s-a produs in a doua zi de Paste, dupa ce creatorul de moda a plecat din Mamaia si se idnrepta spre Bucuresti, insa viata lui s-a sfarsit in mod tragic in Sacele si nu a mai ajuns la destinatie.

Potrivit Observator, decesul s-ar fi petrecut in intervalul 20:00 – 22:30, mai devreme fata de ora la care se vehicula. Acum oamenii se intreaba daca asta schimba cu ceva cursul mortii acestuia si cauza decesului.

S-a ajuns la aceasta concluzie dupa ce s-a analizat telefonul mobil al lui Razvan Ciobanu, dar si retelele de telefonie din zona. Chiar daca moartea acestuia s-a petrecut in intervalul 22:00 – 22:30, primul apel la Politie s-a facut abia la ora 04:00.

Mara Banica, care a fost invitata in studioul Acces Direct a fost socata de aceasta noua veste si a spus „Este foarte grav. Se darama absolut tot”.

Razvan Ciobanu, ‘caraus’ de droguri pentru un puscarias? Mara Banica face dezvaluiri socante

Conform Dan Capatos si Mara Banica, Razvan Ciobanu avea legaturi cu Raj, pe numele real Vasile Ciobanu. Acesta ar fi fost cel care i-a dat droguri lui Razvan Ciobanu, dupa cum sustin cei din emisiune. Designerul i-ar fi datorat lui Raj 800 de dolari in 2010.

Dan Capatos ar fi fost contactat de colegul de celula al lui Taj. Acesta i-a spus ca tot el era cel care i-a furnizat droguri lui Razvan Ciobanu, in ultima perioada. Informatiile sunt disponibile in clipul video din material, o bucata din emisiunea de marti seara.

„Potrivit acestui coleg de celulă, Raj a continuat să-i ofere lui Răzvan droguri şi după anul 2018. Deci, la 7 ani după ce Răzvan făcea această confesiune (n.r. scapă de dependeţa de droguri), se pare că după ce s-a întors din LA a picat în acelaj anturaj al lui Raj”, spune Dan Capatos în emisiunea ”Xtra Night Show”, pe care o moderează.

Publicat: 13 May. 2019, 20:36 News 3
Pe aceeași temă