Rapperul Tekashi 6ix9ine ar putea fi bagat intr-un program de protectie a martorilor! E in spatele gratiilor, dar si-a pus viata in pericol grav!

Publicat: 24 Feb. 2019, 10:35 Vedete

Cantaretul controversat, in varsta de doar 22 de ani, risca in urma cu cateva luni sa isi petreaca restul vietii in inchisoare.

Rapperul Tekashi 6ix9ine a fost initial trimis la inchisoarea Metropolitan Detention Center, din Brooklyn, vara trecuta. Anchetatorii au aflat, de-a lungul procedurilor, ca el face parte din gruparea cunoscuta drept „Nine Trey” si ca a comis fapte extrem de grave.

Numele sau real este Daniel Hernandez si impreuna cu alti cinci membri ai gruparii de crima organizata din care facea parte a comis o serie de infractiuni. Printre acestea ar fi jafuri armate, dar si detinerea de foarte mult armament. O persoana ar fi fost ranita din cauza gesturilor facute de artist, alaturi de cei din gruparea in care activa.

Rapperul Tekashi 6ix9ine si-a pus viata in pericol!

Celebru si datorita infatisarii sale foarte colorate, rapperul Tekashi 6ix9ine nu s-a sfiit nicio clipa sa isi afiseze latura de gangster in videoclipuri. El apare in multe ipostaze in care tine cate o arma sau pare sa ameninte pe cineva. Acest stil de viata era unul prezent si in realitate, iar din pacate artistul american va trebui sa isi duca la bun sfarsit pedeapsa.

Rapperul Tekashi 6ix9ine ar putea fi bagat intr-un program de protectie a martorilor

In urma cu cateva zile s-a aflat ca artistul ar fi ajuns la o intelegere cu anchetatorii. Tanarul a fost de acord sa le dezvaluie autoritatilor identitatea a mai multor membri din gruparea „Nine Trey”. Totodata, va depune marturie in instanta de judecata impotriva acestora. Rapperul a aflat ca in acest mod i-ar fi diminuata si pedeapsa, in mod semnificativ.

In locul sentintei de inchisoare pe viata, el ar putea petrece 47 de ani in spatele gratiilor. De asemenea, pentru ca va depune marturie impotriva unor indivizi foarte periculosi, ar putea fi mutat din inchisoare, intr-un loc mai sigur. Autoritatile iau in considerare introducerea acestuia intr-un program de protectie a martorilor. In majoritatea cazurilor de un asemenea calibru, martorii de acest tip risca sa isi piarda viata, inainte sa poata depuna marturia propriu-zisa.

Rapperul Tekashi 6ix9ine va pleda vinovat pentru noua infractiuni. Printre acestea se numara o tentativa de crima si de jaf armat, fiind asociat cu activitati de crima organizata.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 24 Feb. 2019, 10:35 Vedete
Pe aceeași temă