Rapperul Tekashi 6ix9ine, care si-ar putea petrece viata in inchisoare, a fost batut in spatele gratiilor! Ce s-a intamplat cu el la scurt timp

Publicat: 03 Dec. 2018, 15:47 News 3

Rapperul Tekashi 6ix9ine si-ar putea petrece viata in inchisoare. Recent el a fost agresat de alti detinuti.

Pe numele lui real Daniel Hernandez, rapperul Tekashi 6ix9ine s-a prezentat la mijlocul lunii noiembrie in fata unei instante de judecata din orasul american New York. El este acuzat, alaturi de alte 5 persoane, de fapte foarte grave.

Artistul de doar 22 de ani a aflat ca si-ar putea petrece viata in inchisoare, dar si ca pe durata procesului el va fi incarcerat. Asta deoarece i-a fost refuzata eliberarea pe cautiune. Odata ajuns in spatele gratiilor, la un centru de detentie din Brooklyn, el a fost batut de alti detinuti.

Rapper Tekashi 6ix9ine a fost batut in inchisoare

Rapperul Tekashi 6ix9ine a fost initial trimis la inchisoarea Metropolitan Detention Center, din Brooklyn, chiar cartierul in care si-a facut o reputatie de gangster, de-a lungul anilor. Totodata, anchetatorii au mai aflat ca el face parte din gruparea cunoscuta drept „Nine Trey”.

De asemenea, acesta pare sa fie si motivul pentru care a fost batut in inchisoare de alti detinuti ce fac parte din gruparea „Crips”, la scurt timp dupa ce ajunsese sa fie incarcerat, pe o perioada nedefinita momentan. Odata cu finalizarea procesului foarte controversat, artistul american ar putea primi o sentinta de inchisoare pe viata.

S-ar parea ca gruparea „Nine Trey” i-a adus acestuia doar probleme, pentru ca s-a implicat inclusiv in jafuri si situatii cu schimburi de focuri de arma. Faptul ca detinea armament era prezentat si in videoclipurile sale.

Continuarea articolului »

Publicat: 03 Dec. 2018, 15:47 News 3
Pe aceeași temă