Procurorul general a vorbit despre scoaterea lui Mario Iorgulescu din tara: „In societatea asta nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala”

Publicat: 24 Sep. 2019, 09:43 Vedete

Bogdan Licu, procurorul general, a facut declaratii in decursul zilei de azi cu privire la transferul lui Mario in afara tarii.

Procurorul general. Acesta a spus ca un procuror nu se poate opune unui asemenea transfer, pentru ca este vorba despre o persoana aflata intr-o stare de sanatate precara.

„Nu poți să dispui măsuri prevenetive față de o persoană aflată într-o asemenea situație precară de sănătate”, a spus Bogdan Licu, potrivit g4media.ro.

Procurorul general

Detalii tulburătoare despre Mario Iorgulescu

Licu a fost intrebat daca scoaterea din tara a lui Mario Iorgulescu este un artificiu pentru sustragerea acestuia de la raspunderea penala, pentru ca a ucis un barbat in momentul producerii accidentului.

„Viața ne-a demonstrat că în societatea asta nimeni nu poate să fugă de răspunderea penală, poate să facă doar puțină condiție fizică, dar tot este prins până la urmă” a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

Se pare ca procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au solicitat conducerii Spitalului Elias, in decursul zilei de ieri, sa spuna care au fost pasii procedurali in luarea deciziei ca Mario Iorgulescu sa fie transferat la un alt spital dintr-un alt stat membru UE.

Mario Iorgulescu a fost scos din tara. Spitalul Elias a confirmat mutarea lui

Autorul accidentului soldat cu decesul lui Dany Vicol a fost mutat intr-un spital din alt stat membru UE. Fiul sefului LPF, Gino Iorgulescu, a fost mutat din tara de familie in cursul acestei dimineti si dus la tratament intr-un stat memmbru UE.

Este conformat de un comunicat al spitalului bucurestean unde a fost internat fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Totusi, medicii spitalului Elias nu au fost de acord cu aceasta mutare, insa n-au reusit sa-i convinga parintii, astfel ca acum va primi tratament din partea medicilor straini.

Mario era beat si deogat in momentul producerii accidentului macabru, care a lasat doi copii mici fara tata. Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 5 a facut publice datele de la Institutul National de Medicina Legala: Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur in sange si a fost depistat pozitiv la cocaina.

Publicat: 24 Sep. 2019, 09:43 Vedete
Pe aceeași temă