Alexandru Cumpanasu, noi fotografii intime din familie. A vrut sa faca o surpriza sustinatorilor sai

Publicat: 23 Sep. 2019, 15:25 Life

Unchiul Alexandrei Macesanu a facut o surpriza urmatorilor din mediul virtual.

Alexandru Cumpanasu, noi fotografii intime. In fiecare seara, Alexandru Cumpanasu comunica cu urmaritorii sai din mediul virtual, abordand teme actuale, precum cele din justitie.

In urma cu un an de zile, presa a scris cate ceva despre Alexandru Cumpanasu, atunci cand s-a casatorit cu aleasa inimii sale, Simona Baltag.

Alexandru Cumpanasu, noi fotografii intime

Alexandru Cumpanasu, noi fotografii intime

„Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR), s-a căsătorit cu aleasa inimii sale în cursul zilei de duminică. Alexandru Cumpănașu și partenera sa, Simona-Gabriela, au devenit, de duminică, soț și soție. Și-au unit destinele, într-o ceremonie emoționantă, la o biserică din București. Este primul pas. Este pentru toată viața. Este cu tot sufletul și din tot sufletul”, au transmis cei doi”, a spus presa la acea vreme.

In urma cu cateva zile, atunci cand a facut un live care a reusit sa stranga mii de vizualizari, Alexandru Cumpanasu a profitat si a publicat cateva poze cu sotia sa, iar in descrierea acestora a scris urmatorul mesaj:

„UN PRESEDINTE TANAR PENTRU UN VIITOR NOU SI SIGUR! Dragi români, ca ndidez pentru funcția de Președinte al României pentru că am atât VIZIUNEA, MOTIVAȚIA, ENERGIA și TINEREȚEA necesară, cât și COMPETENȚA constituțională solicitată. Nu este însă suficient niciodată pentru un candidat care aspiră la funcția de Președinte al țării să se prezinte sine.

Întotdeauna contează FAMILIA sa. Un președinte nu este un robot, oricât ar încerca să ne convingă CANDIDAȚII SISTEMULUI. Este OM, cu bune și cu rele. De aceea este important să-i cunoști viața și familia înainte de a-i acorda sprijinul. Viața unui președinte este influențată precum viața fiecăruia dintre noi de cele mai mici lucruri.

Astăzi v-o prezint pe soția mea Simona, o femeie discretă, profesionistă, luptătoare, loială și care mi-a fost alături în toată această bătălie împotriva clanurilor mafiote. Nu a dat un pas înapoi, nu a vrut să iasă în evidență, mi-a fost alături și m-a susținut cu tot ce a putut.

Cred că a venit momentul să avem un Președinte de 40 ani și un cuplu tânăr care să poată comunica, gândi, transmite spre viitor, spre acțiune. Nu spre comoditate și indiferență. Este șansa unui viitor TÂNĂR, dar profesionist. În care să ne știm COPIII în siguranță!

Am 3 copii la 38 ani și îmi doresc să mai pot avea. România are nevoie de oameni care știu să-și crească copiii și să îi pună pe primul loc în viața lor. Haideți să dăm o șansă României să meargă spre VIITOR, NU spre TRECUT. Trecutul ne-a condus destul!”, a spus Alexandru Cumpanasu pe social media.

Publicat: 23 Sep. 2019, 15:25 Life
Pe aceeași temă