Mario Iorgulescu a fost scos din tara. Spitalul Elias a confirmat mutarea lui

Publicat: 23 Sep. 2019, 12:49 Vedete

Autorul accidentului soldat cu decesul lui Dany Vicol a fost mutat intr-un spital din alt stat membru UE.

Mario Iorgulescu a fost scos din tara. Fiul sefului LPF, Gino Iorgulescu, a fost mutat din tara de familie in cursul acestei dimineti si dus la tratament intr-un stat memmbru UE.

Este conformat de un comunicat al spitalului bucurestean unde a fost internat fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Mario Iorgulescu a fost scos din tara

Mario Iorgulescu a fost scos din tara

Totusi, medicii spitalului Elias nu au fost de acord cu aceasta mutare, insa n-au reusit sa-i convinga parintii, astfel ca acum va primi tratament din partea medicilor straini.

Mario era beat si deogat in momentul producerii accidentului macabru, care a lasat doi copii mici fara tata. Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 5 a facut publice datele de la Institutul National de Medicina Legala: Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur in sange si a fost depistat pozitiv la cocaina.

Mama lui Mario Iorgulescu, mesaj halucinant: „Inteleg ca va doriti foarte mult sa moara, dar se rezolva ceva prin moartea lui?

„Văd că toată lumea jubilează, toată lumea îşi doreşte doar sânge şi moarte! Hei, ziariştilor şi nu numai, ăştia care aruncaţi cu piatra, în neştiinţă de cauză, la tot şi la orice şi învrăjbiţi mai ales familii îndoliate şi nu-i lăsaţi nici măcar să-şi plângă mortul.

Mă gândesc, dacă tot nu aveţi o frică de Dumnezeu şi tot sunteţi vânduţi Diavolului pentru bani, măcar sunteţi foarte bine plătiţi pentru asta? Justifică? Era o curiozitate, sunteţi OK noaptea când vă duceţi la culcare?

Cu ultimele puteri mă rog acum pe lângă acel copil care a murit, dar mă rog şi pentru viaţa copilului meu, care se zbate între viaţă şi moarte şi care înţeleg că vă doriţi foarte mult să moară. Dar vă pun o întrebare: se rezolvă ceva prin moartea lui?

Întrebarea este mai mult pentru o parte din jurnalişti, mai ales unii ai căror copii petreceau bine mersi cu Mario şi el le plătea notele, iar acum îl linşează la TV şi online. Hei, părinţi exemplari care sunteţi şi judecaţi, voi ştiaţi? O să apară în curând, dacă tot vă doriţi…

Vezi continuarea AICI!

Publicat: 23 Sep. 2019, 12:49 Vedete
Pe aceeași temă