Ilinca Vandici a spus totul despre depresia postnatala: „Sunt lucruri care mi s-au intamplat, pe care nu le-am spus”

Publicat: 23 sept. 2019, 11:00 Autor: Simona Vedete

Nici Ilinca Vandici nu a scapat de aceasta depresie postnatala care afecteaza din ce in ce mai multe mamici.

Ilinca Vandici a spus totul despre depresia postnatala. Pentru moment, Ilinca Vandici s-a reprofilat catre mediul online, urmand sa-si lanseze propriul canal pe Youtube, unde va povesti fanilor experiente din viata ei, nestiute de nimeni pana acum.

„Sunt în derulare cu un proiect de suflet, un proiect personal, care are legătură cu toate lucrurile prin care am trecut și care m-au transformat. Sunt chestiuni extrem de intime, pe care, în sfârșit, am curajul să le dezvălui tuturor celor care mă urmăresc. O să-mi lansez un canal de YouTube. Nu aș putea să îl numesc vlog, pentru că nu țin neapărat să fie o chestiune de rutină.

Ilinca Vandici a spus totul despre depresia postnatala

Ilinca Vandici, sexy in costum de baie

Despre întâmplări și de situații în care am fost pusă și prin care am trecut, despre care nu am discutat niciodată la televizor sau în presă, situații grele, dureroase. Postura femeii înșelate, depresia postnatală. Nu pot să dezvălui chiar tot ce se va întâmpla acolo, sunt subiecte grele, din punctul meu de vedere.

E vorba despre experiențele pe care le-am trăit de-a lungul timpului și despre care nu am vorbit, fie că ne referim la viața amoroasă, fie că ne referim la viața profesională, sunt lucruri care mi s-au întâmplat, pe care nu le-am spus și care cred că este cazul să iasă la iveală.

Nu dau nume, nu e ca un fel de jurnal contra cuiva, este pur și simplu o mărturisire cât se poate de sinceră din partea mea pentru cei care mă privesc.

De ce? Pentru că sper să pot să ajut prin experiența mea și prin sfaturile pe care le-aș putea oferi pe cineva care nu știe să gestioneze o astfel de situație”, a spus Ilinca Vandici pentru Libertatea.

Publicat: 23 sept. 2019, 11:00 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă