Olandezul suspectat că a ucis fetița de 11 ani din Dâmbovița a venit în țară miercuri

Publicat: 23 Sep. 2019, 14:53 Ciao.ro
Olandezul suspectat că a ucis fetița de 11 ani din Dâmbovița a venit în țară miercuri

Începe să se facă lumină in cazul fetiței ucise din Dâmbovița.

Olandezul suspectat că a ucis fetița de 11 ani din localitatea Gura Suții, județul Dâmbovița, a venit în țară miercuri și a plecat sâmbătă.

Surse din Poliției au declarat, pentru MEDIAFAX, că cetățeanul olandez a ajuns în România miercuri.Potrivit acelorași surse, acesta a părăsit România sâmbătă.

Olandezul suspectat că a ucis fetița de 11 ani

Olandezul suspectat că a ucis fetița de 11 ani

Imagini cu mașina închiriată de cetățeanul olandez au fost surprinse de camerele de supraveghere vineri, în localitatea Gura Suții, județul Dâmbovița. Primarul din localitatea Gura Suții, Dinu Constantin, a spus că mașina nu a stat mai mult de 5 minute pe raza localității.

Răpirea ar fi avut loc vineri la ora 17.16, iar potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița fetița a fost ucisă la un interval de maxim 30-35 de minute de la momentul răpirii.

Fata de 11 ani a fost găsită moartă duminică, pe un câmp din comuna Produlești.

Mașina cu fetița răpită din Dâmbovița a trecut prin fața casei sale

Mașina aparținea unei firme care a dat-o altei firme, care la rândul ei a închiriat-o persoanelor private.

„S-a refăcut traseul, dar până să ajungă la concluzia că ar fi mașina asta … sâmbătă pe la ora 10:00 – 11:00 … această mașină a fost luată în vizor, a fost greu de găsit cine e proprietarul mașinii. (…) Mașina cu acest individ pe raza localității nu a stat decât 4 minute jumătate – 5 minute”, a spus primarul.

Întrebat dacă mașina respectivă a mers „la țintă”, primarul a spus că nu i se pare și că putea să fie vorba despre „orice alt copil din altă localitate”.

„Când a ieșit pe strada principală de pe străduța aceea … probabil că a înfășcat-o și a plecat și atât a durat. A trecut prin fața porții micuței. La camera de la Primărie se vede … îmbrăcămintea cu pantalonași roz, cu hanoracul, se vede pe bancheta din dreapta șoferului”, a adăugat primarul.

Publicat: 23 Sep. 2019, 14:53 Ciao.ro
Pe aceeași temă