Presedintele si-a abuzat sexual menajera! Chiar el a recunoscut fapta marsava

Publicat: 30 Dec. 2018, 14:21 News 3
Presedintele si-a abuzat sexual menajera! Chiar el a recunoscut fapta marsava

Este vorb despre Presedintele filipinez Rodrigo Duterte, care a lansat un scandal monstru dupa ce a povestit cum si-a agresat menajera.

Intamplarea pare a se fi petrecut in adolescenta acestuia iar organizatiile pentru drepturile femeii il acuza ca promoveaza intens abuzurile sexuale, potrivit AFP.

Se pare ca presedintele a facut doar o gluma, una foarte neinspirata, deseori starnind adevarate scandaluri atunci cand vorbeste la adresa femeilor.

Presedintele s-a referit la maturisirea pe care i-a facut-o unui preot pe vremea cand acesta era in liceu. Acesta a marturisit ca a intrat in camera menajerei in timp ce ea dormea.

Presedintele si-a abuzat sexual menajera

Presedintele si-a abuzat sexual menajera

„Am ridicat pătura (…) Am încercat să ating ce era în pantaloni. O atingeam când ea s-a trezit, aşa că am ieşit” din cameră”, a spus Rodrigo Duterte. Dupa aceea, acesta s-ar fi intors in camera si ar fi incercat s-o agreseze din nou, dupa cum i-a povestit in continuare preotului.

Oamenii s-au revoltat la auzul acestei vesti iar Partidul Gabriela, care apara drepturile femeilor, a cerut demisia presedintelui pentru felul respingator in care trateaza femeile si pentru ca a incercat sa violeze o biata fata.

Insa purtatorul sau de cuvant, Salvador Panelo, a declarat ca presedintele a inventat povestea: „El a inventat o anecdotă ridicolă pentru a atrage atenţia asupra atacurilor sexuale pe care el şi colegii lui le-au suferit în liceu”.

Publicat: 30 Dec. 2018, 14:21 News 3
Pe aceeași temă