Povestea emotionanta a lui Vasile care munceste in Anglia pe santier pentru a trimite copiii in vacante

Publicat: 22 Jul. 2019, 11:53 Ciao.ro
Povestea emotionanta a lui Vasile care munceste in Anglia pe santier pentru a trimite copiii in vacante

Suceveanul munceste pe branci in domeniul constructiilor la mii de kilometrii de casa pentru a trimite copiii necajiti in vacante.

Povestea emotionanta a lui Vasile. Barbatul in varsta de 42 de ani a povestit cum a avut o copilarie extrem de traumatiznata dar si o tinerete dificila. Povestea lui de viata te va face sa plangi.

Atunci cand era doar un copil, Vasile Cristian Bolohan a fost martorul unei scene care l-a marcat pe viata, vazand cum tatal sau i-a injunghiat fara mila mama.

Povestea emotionanta a lui Vasile

Povestea emotionanta a lui Vasile

Astfel tatal sau a ajuns in inchisoare iar mama sa a fost pacalita de un alt barbat pentru a-si vinde apartamentul in care locuiau, astfel ca Vasile a ajuns pe drumuri, fiind nevoit sa fure pentru a supravietui.

La scurt timp dupa a ajuns in spatele gratiilor insa si-a promis ca dupa ca va fi liber, o va lua pe alta cale si va face doar fapte bune, si s-a tinut de promisiune.

„Tata a intrat în puşcărie şi mama, după un timp, cunoaşte dragostea altui bărbat care o păcăleşte şi îi vinde apartamentul în care locuiam. Eu decid să rămân în oraş pentru a-mi termina şcoala, mama mutându-se într-un sat în Botoşani. Eram în clasa a IX-a şi, timp de un an, am dormit prin boxe, uscătoare, pe iaz la Icar, oriunde puteam. Am reuşit să obţin diploma de Complementară”, a spus Vasile Bolohan pentru adevarul.ro.

Dupa eliberare s-a intors in Suceava unde a cunoscut-o si pe actuala sa sotie iar la scurt timp dupa au plecat impreuna in Italia pentru a munci, iar dupa s-au casatorit

Insa abia cand a ajuns in Anglia viata lui Vasile s-a schimbat, fiindca munca in costructii a inceput sa-i aduca venituri frumoase. In plus, acesta a campanii de ajutorare a copiilor si familiilor cu situatii financiare dificile din Suceava.

Chiar a inceput sa stranga bani pentru a construi o casa pentru o familie care are reala nevoie si va trimite bani copiiilor institutionalizati in vacante.

„Am trimis copiii în excursie, am donat 4.500 de lei unui copil de 13 ani, pentru care se făcea campanie, deoarece rămăsese fără ambele mâini. Am mai dat 1.000 de lei unei fete deoarece rămăsese paralizată în urma unui accident.

Anul trecut, la Sărbători, în urma unei chete pentru copii, la patinoar, am strâns un camion de haine şi 23.500 de lei. Am distribuit fiecare bănuţ cu atenţie. Am fost cu un autocar de copii la munte în Gura Humorului, am donat personal la spitalul de copii bolnavi de cancer 4.000 de lei.

Am făcut rost de o listă de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului cu cazuri de copii foarte necăjiţi şi am mers de i-am dat fiecăruia câte 1.000 de lei. Împart cui trebuie şi asta voi face în continuare” a spus acesta, potrivit a1.ro.

Publicat: 22 Jul. 2019, 11:53 Ciao.ro
Pe aceeași temă