Pepe, declaratii uluitoare despre scandalul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa: „O prinzi de mana, i-o sucesti, o pui la pamant si…”

Publicat: 22 iul. 2019, 09:31 Autor: Simona Vedete

Ca toti ceilalti din tara, si Pepe a fost surprins de gestul Anamariei Prodan si a tinut sa-si spuna parerea.

Pepe, declaratii uluitoare. Artistul a postat recent un clip video pe Youtube, unde a vorbit despre evenimentul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa.

Acesta chiar a fost usor amuzant si a descris niste scenarii pe care si le-a inchipuit el, daca era pus in locul lui Alexa.

Pepe, declaratii uluitoare despre scandalul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa

Pepe, declaratii uluitoare despre scandalul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa

„Hai, mă, mă întrebați numai de subicetul ăsta… Vorbim și de el că, într-adevăr, e subiect. Cum aș fi reacționat? Habar n-am. Astea sunt niște reacții… Din punctul meu de vedere, el a reacționat foarte bine, s-a întors și a plecat.

Dan Alexa, declaratii dupa ce a fost batut! ‘Relatia mea cu Anamaria Prodan este…’

Nu poți să te lupți cu o femeie. Există acel instinct de apărare pe care îl are un om în el și pe care îl descoperă atunci când este atacat și poți reacționa așa, la secundă. Baf, baf! Și i-o dai înapoi. Nu știu dacă aș fi făcut același lucru, habar n-am.

Probabil aș fi imobilizat-o, să nu mi-l dea pe al doilea. Adică o prinzi de mână, i-o sucești, o pui la pământ și chemi poliția. Nu știu”, a spus el, izbucnind din nou în râs.

Anamaria Prodan si Dan Alexa, dati de gol: ‘Are o relatie mai intimă cu el, mai deosebita’

„Nu mă mai întrebați din astea, n-aș fi făcut genul ăla de „dă-mi-o și pe partea cealaltă că nu m-ai nimerit bine”, „hai că închid ochii să mă nimerești, să nu mă feresc.

Nu știu, nu e subiectul meu și nici nu știu din ce motiv a fost croșeul respectiv. Dacă mă întrebați, în niciun caz nu cred varianta aia cu transferul sau cu jocul și cred că nu o crede nimeni” a spus acesta, potrivit WOWbiz.

Anamaria Prodan, rasturnare de situatie in declaratii! „Nu regret nicio secunda din viata mea! Am lasat in urma mea o familie fericita…”

Publicat: 22 iul. 2019, 09:31 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×