Imagini noi de la Vocea Romaniei! Tudor Chirila: „Brenciu a scapat de la X-Factor si umbla liber! Mobilizati Jandarmeria!” Cum se distreaza juratii in culise! VIDEO

Publicat: 22 iul. 2019, 09:49 Autor: D. C. News 3

Sezonul 9 de la Vocea Romaniei se anunta foarte interesant si competitiv dupa revenirea lui Brenciu care in trecut a castigat competitia de 2 ori cu Julie Mayaya si Mihai Chitu.

Imagini noi de la Vocea Romaniei! Tudor Chirila: „Brenciu a scapat de la X-Factor si umbla liber!” Horia Brenciu a revenit la Vocea Romaniei dupa o pauza de 5 ani si se pare ca a fost la fel de bine primit ca si cum nici n-ar fi plecat vreodata.

Dupa ce in ultimele sezoane a fost jurat la X-Factor, emisiune de la Antena 1 care intr-un final s-a inchis din cauza cifrelor de audienta foarte slabe, Brenciu a revenit acum la Pro Tv, la Vocea Romaniei in locul Andrei. Asa cum era de asteptat inca din primele editii ale auditiilor fostii lui colegi, Smiley si Tudor Chirila au inceput sa-l tachineze si sa faca glume pe seama lui.

Imagini noi de la Vocea Romaniei!

Nici Bartos nu s-a lasat pana nu i-a facut din nou „botezul” in echipa Vocea Romaniei. Cert este ca desi este nou in echipa, Brenciu s-a integrat perfect ca si cum n-ar fi plecat niciodata. Imaginile din culisele filmarilor si din timpul audtiilor arata ca toti cei 4 jurati se inteleg foarte bine si in realitate sunt prieteni, in ciuda „razboiului” pe care il au pentru concurenti.

In una dintre pauzele de filmari Tudor Chirila l-a atacat pe Brenciu pentru ca vorbea prea mult si era prea energetic: „Catre toate posturile de Politie din Bucuresti.Brenciu a scapat de la X-Factor si umbla liber. Mobilizati Jandarmeria.”

Pavel Bartos, relaxat dupa o zi lunga de filmari s-a apucat sa joace tenis pe holurile studioului si a vrut sa-i faca o farsa lui Brenciu. S-a dus in cabina lui, a deschis usa si a inceput sa-l loveasca cu mingiile „servite” cu putere cu racheta de tenis. Irina Rimes si mama ei i-au facut o primire cum se cuvine lui Brenciu cu o masa mare cu placinte moldovenesti cu branza si varza.

Glumele dintre jurati au continuat si Smiley l-a taxat si el pe noul venit: „Brenciu a imbatranit pe scaun!” Ca totul sa fie cat mai bine pe micul ecran, toti juratii si cativa membrii ai echipei tehnice au facut o masa mare in culise acolo unde au mancat si s-au distrat pe cinste in pauza de la filmari.

Publicat: 22 iul. 2019, 09:49 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă