Politista asta era atat de sexy incat a renuntat la uniforma si a devenit influencer pe Instagram! A renuntat la uniforma si pistol pentru pictorialele sexy in lenjerie intima!

Publicat: 24 Dec. 2018, 21:33 Life

A renuntat la meseria de politista si acum pozeaza sexy pe internet si lumea o adora pentru ca face asta.

Politista asta era atat de sexy incat a renuntat la uniforma si pozeaza pe Instagram! Sherie Kentmen este numele politistei care s-a retras din activitate si s-a apucat de o meserie mult mai placuta si mai profitabila pentru ea.

Imaginile cu ea in uniforma de politista au aparut pe contul ei de Instagram dorind sa le arate fanilor ei si o parte din trecutul ei.

Sherie s-a inrolat in randul si politiei din Anglia cand avea doar 18 ani si si atunci era destul de frumoasa si facea furori printre colegii ei, dar dupa ceva vreme si-a dat seama ca meseria asta nu este ceea ce si-ar fi dorit sa faca in viata.

Politista asta era atat de sexy incat a renuntat la uniforma si pozeaza pe Instagram!

In tot acest timp antenamentele tactite i-au mentinut corpul intr-o forma perfecta iar acum s-a apucat de modelling. Acum are 27 de ani si face cariera pe Instagram acolo unde a renuntat definitiv la orice urma de discretie si pozeaza pentru fanii ei in cele mai incitante pozitii si imbracata cat mai sexy.

Daca pe vremea cand lucra in politie turele ei de munca erau si de 12 ore si in general noaptea, acum pictorialele pe care le face ii ocupa mult mai putin timp si ii aduc si mai multi bani.

Asa cum era de asteptat majoritatea fanilor ei sunt barbati si toti fac foarte des in comentarii referire la trecutul ei de politista. Comentarii precum: „Ma duc sa fur ceva poate lucreaza si ma aresteaza si pe mine” sau ” Ce mi-ar placea sa-mi puna catusele” sunt la ordinea zilei pe contul ei de Insta.

Publicat: 24 Dec. 2018, 21:33 Life
Pe aceeași temă