Penisunea din Maramures care le-a dat TEAPA turistilor, de Craciun. Ce au gasit cand au ajuns acolo

Publicat: 25 Dec. 2018, 12:21 News 3

Sarbatorile nu au fost calduroase si fericite pentru toti romanii. Dovada sta cazul unor turisti care au vrut un Craciun magic in Maramures.

Din nefericire, camerele pe care acestia le-au platit online nu au fost ce isi doreau. Penisunea din Maramures care le-a dat TEAPA turistilor, de Craciun, nu le-a oferit sarbatori fericite. Conform stirileprotv.ro, 70 de turisti din Belgia, Germania si Romania nu au primit ce gazdele promisesera.

Camerele erau friguroase, usile nu se inchid la camere, baile sunt comune si bucataria nu este echipata pentru a se manca in ea. Unii dintre ei au cerut banii inapoi si s-au intors acasa. Altii au sunat la politie.

,,Asta este bucătăria, să vadă toată lumea. Astea sunt condiţiile unde se găteşte. Băi oameni buni nu sunteţi sănătoşi?”, a spus un client nemultumit.

In oferta cumparata de turisti online, oamenii au platit pentru 5 zile de cazare cu pensiune completa. Au mai achitat plimbari cu sania trasa de cai, vizite gratuite la obiective turistice, petreceri cu ceterasi si pomana porcului.

Un astfel de pachet a costat 1.700 de lei de persoana. Cand au ajuns la pensiune, turistii au primit altceva. In curtea cu pricina se aflau 3 cladiri. Una era pensiunea pentru care toti au cumparat vacante de Craciun, alta era in paragina si inca una in constructii.

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Dec. 2018, 12:21 News 3
Pe aceeași temă