O mama face sex cu fiul ei in fiecare noapte. Declaratia uluitoare a femeii

Publicat: 18 Aug. 2019, 15:30 Life

O femeie de 36 de ani a fost descoperită că trăiește o poveste erotică nefirească alături de băiatul său, relație la care nu vrea să renunțe sub nicio formă.

Mama face sex cu fiul. Chit că riscă o pedeapsă gravă, Monica declară sus și tare că este dragostea vieții sale.

Mama face sex cu fiul. Ce spune femeia despre aceasta dragoste

O mama face sex cu fiul ei in fiecare noapte

O femeie de origine hispanică din statul american New Mexico, Monica Mares, in varsta de 36 de ani, şi fiul sau, Caleb Peterson, pot sta 18 luni la inchisoare dacă vor fi găsiţi vinovaţi de incest.

Insă mama şi fiul au jurat că vor lupta pentru dreptul lor de a avea o relaţie şi cer oamenilor să ii susţină. Oamenii şi-au deschis sufletul în faţa jurnaliştilor de la Daily Mail şi susţin că fac parte dintr-o anume minoritate sexuală, GSA, membrii săi practicând relaţiile dintre rudele apropiate.

Povestea lor este însă cel puţin interesantă. Monica Mares avea doar 16 ani atunci cand l-a nascut pe Peterson, pe care l-a dat spre adopţie.

L-a vazut prima data dupa 18 ani, atunci cand l-a luat de la parintii adoptivi din Texas si l-a adus la ea acasa, dupa ce au reluat legatura pe Facebook. Băiatul se numea acum Caleb, şi la scurt timp, atracţia lor a devenit trupească.

Publicat: 18 Aug. 2019, 15:30 Life
Pe aceeași temă