O femeie a hartuit sexual un politist! I s-a pus pata pe el si a intrat prin efractie in sediul politiei pentru a afla mai multe informatii VIDEO

Publicat: 10 ian. 2019, 12:47 Autor: Simona Life

Femeia a facut o obsesie pentru politist incat a sunat la 911 doar ca sa obtina o intalnire cu el apoi a intrat prin efractie in sediul politiei.

Ashley Keister, in varsta de 27 de ani, din Pennsylvania, a hartuit sexual un politist trimitandu-i 20 de mesaje pe zi pe paginile de socializare dupa ce a arestat-o in mai 2018, iar acum i s-au adus alte acuzatii.

Ashley a fost surprinsa de camerele de supraveghere la ora 12:45 am in momentul in care a spart geamul usii de le la sediul unde lucreaza politistul iar dupa aceea a umblat prin toata incaperea pentru a cauta documente cu date personale ale barbatului, in timp ce sediul era inchis.

In aceeasi zi, femeia a semnat un document prin care era de acord sa nu-l mai deranejze pe respectivul politist. Curtis Nocera, seful politiei din West Wyoming a spus ca femeia se afla sub investigatie pentru hartuire sexualaa sexuala a unui anagjat din birou.

„Voia sa aiba o relatie cu el. Am facut-o sa semneze o hartie in care i se interzicea sa mai aiba contact cu acel politist, pentru ca ii trimitea mai mult de 20 de mesaje pe zi” a spus Curtis Nocera.

O femeie a hartuit sexual un politist

O femeie a hartuit sexual un politist

Ashley spera ca politistul sa vina sa o aresteze iar asa ca a sunat la 911 chiar inainte de a da spargerea. Aceasta a avertizat autoritatile ca va veni la sediul local asa ca a cerut politistului sa vina la ea in 10 minute.

Dupa acest incident, sediul local al politiei a trebuit sa apeleze la servicii suplimentare de securitate. Dupa tot ce a facut, femeia a fost acuzata de vandalism si infractiuni penale.

Ea a fost, de asemenea, acuzata de un numar de agresiuni grave, intrare prin efractie, vărsare și plimbare pe timp de noapte, hartuire si comportament neadecvat.

A fost inchisa la Centrul de Corectie Luzerne County si are de platit daune in valoare de 50.000 de dolari.

Publicat: 10 ian. 2019, 12:47 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă