O femeie a hartuit sexual un politist! I s-a pus pata pe el si a intrat prin efractie in sediul politiei pentru a afla mai multe informatii VIDEO

Publicat: 10 Jan. 2019, 12:47 Life

Femeia a facut o obsesie pentru politist incat a sunat la 911 doar ca sa obtina o intalnire cu el apoi a intrat prin efractie in sediul politiei.

Ashley Keister, in varsta de 27 de ani, din Pennsylvania, a hartuit sexual un politist trimitandu-i 20 de mesaje pe zi pe paginile de socializare dupa ce a arestat-o in mai 2018, iar acum i s-au adus alte acuzatii.

Ashley a fost surprinsa de camerele de supraveghere la ora 12:45 am in momentul in care a spart geamul usii de le la sediul unde lucreaza politistul iar dupa aceea a umblat prin toata incaperea pentru a cauta documente cu date personale ale barbatului, in timp ce sediul era inchis.

In aceeasi zi, femeia a semnat un document prin care era de acord sa nu-l mai deranejze pe respectivul politist. Curtis Nocera, seful politiei din West Wyoming a spus ca femeia se afla sub investigatie pentru hartuire sexualaa sexuala a unui anagjat din birou.

„Voia sa aiba o relatie cu el. Am facut-o sa semneze o hartie in care i se interzicea sa mai aiba contact cu acel politist, pentru ca ii trimitea mai mult de 20 de mesaje pe zi” a spus Curtis Nocera.

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Jan. 2019, 12:47 Life
Pe aceeași temă