Mihai Traistariu a lasat o fata gravida! Ce s-a intamplat apoi e uluitor

Publicat: 06 iun. 2019, 11:07 Autor: D. C. Vedete

Cantaretul a povestit o intamplare care l-a socat si pe el. Artistul care si-a incercat norocul la Eurovision, dar nu a reusit, are amintiri horror.

Mihai Traistariu a lasat o fata gravida, in urma cu cativa ani. Cantaretul a marturisit, conform spynews.ro, ca tanara era din Timisoara. Cei doi au avut o relatie de scurta durata, dar intensa. Tanara venea des la Constanta, sa il vada pe Mihai Traistariu.

Artistul ii dadea mereu bani pentru drum si o plimba, in momentul in care ajungea la el. Ei bine, intr-o buna zi, Mihai Traistariu s-a trezit cu un telefon de la mama fetei. Femeia i-a spus ca fiica lui este insarcinata. Din pacat, Mihai nu a vrut sa faca un copil cu ea si a dus-o la o clinica. Acolo, tanara a facut avort.

Mihai Traistariu a lasat o fata gravida

„M-a pus naiba şi m-am cuplat cu o fată de la Timişoara. O chemam la Constanţa, îi dădeam bani pentru tren. Deşi am folosit prezervativul, maică-sa m-a sunat să-mi spună că e însărcinată. Ţineam la ea, dar nu am vrut să mă trezesc cu un copil.

Mihai Traistariu, de urgenta la spital. Ce a patit cantaretul

Am fost împreună la Cluj, în secret. A doua zi aveam concert, i-am dat bani doctorului şi i-am spus să îi facă avort, apoi să o trimită acasă. A doua zi mă sună doctorul că a fugit fata din spital. M-am îngrozit! Mă trezesc dracului cu un copil. De atunci s-a pierdut. Nu am avut curajul s-o mai sun.

Mihai Traistariu este in stare de soc! Vezi ce cauta lumea pe Google cand vine vorba de el

Cum ar fi să mă sune copilul: „Tati, sunt aici”. Mă gândesc din când în când. Poate are 17-18 ani. Poate e fetiţă frumoasă. Te fac cântăreaţă. Cred că m-aş bucura. Dacă ar avea 18 ani şi am scăpat de pensia alimentară”, a dezvăluit Mihai Trăistariu într-o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.

Cati bani a facut Mihai Traistariu dintr-o singura piesa! 1,5 milioane de Euro a castigat cu „Tornero” dupa ce a participat la Eurovision! VIDEO

Publicat: 06 iun. 2019, 11:07 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă