Mihai Traistariu este in stare de soc! Vezi ce cauta lumea pe Google cand vine vorba de el

Publicat: 18 Dec. 2018, 17:08 Vedete

Mihai Traistariu a avut parte de un soc atunci cand si-a tastat numele din intamplare pe motorul de cautare Google si a vazut ceva tulburator.

Artistul a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, in care isi exprima uluirea fata de ce i-a aparut pe Google atunci cand si-a tastat numele.

Lucrul care l-a mirat cel mai mult a fost cifra „21” alaturi de numele sau, iar asta se poate datora faptului ca in urma cu ceva timp, a fost intrebat de fani cati cm are barbatia sa, iar raspunsul lui a fost 21.

„Verificam ceva, așa că am dat și eu o căutare pe Google cu cuvintele „Mihai Trăistariu”. Instantaneu îți apare topul căutărilor pe Google cu acea expresie!

Practic, ce caută mai întâi lumea când vine vorba de mine. Uitați-vă și voi ce apare în top 10 căutări pe Google „Mihai Trăistariu”. Iubită, 21, vârstă, înălțime, paradisio, 2018, instagram, eurovision, la te cunosc de undeva, biografie.

Mihai Traistariu este in stare de soc

Mihai Traistariu este in stare de soc

Pe unele căutări pot să le-nțeleg, dar pe altele deloc. Ce caută, dom’le, „21”în topul căutărilor?” a spus Mihai Traistariu, complet debusolat de informatiile noi aparute.

Acum scurt timp, Mihai Traistariu a fost pus in fata unei mari provocari la show-ul ‘Te cunosc de undeva’ unde a trebuit s-o interprezete pe soprana Maria Callas.

Pentru a recrea perfect look-ul, acesta a fost nevoit sa incalte o pereche de pantofi cu toc de 8 cm, ceea ce i-a dat batai de cap, insa intr-un final, artistul a reusit sa faca fata provocarii.

„Până să intru pe scenă, am mers în culise vreo două ore încontinuu cu acei pantofi cu toc cui, de 8 centimetri. Trebuia să merg încet, ca să nu mă dezechilibrez și să cad. Într-un final, am reușit să mă descurc destul de bine” a spus acesta, conform Libertatea.ro.

Publicat: 18 Dec. 2018, 17:08 Vedete
Pe aceeași temă