Mihai Trăistariu nu mai este singur. Cu cine a împodobit artistul bradul

Publicat: 17 Dec. 2020, 10:19 Vedete

Mihai Trăistariu nu a mai avut o relație serioasă de ceva timp, dar asta nu înseamnă că artistul a fost singur. Recent a dezvăluit faptul că cineva îi ține companie, ba chiar în urmă cu câteva zile au împodobit bradul împreună.

Cântărețul a avut o intervenție telefonică într-o emisiune de televiziune acolo unde a dat detalii despre viața personală și a menționat că nu mai este într-o relație de un an. Cu toate astea, solistul nu se plânge de singurătate, din contră acesta spune că mereu are pe cineva lângă el.

Mai mult decât atât, artistul a dezvăluit faptul că bradul nu l-a împodobit singur, ci a primit ajutorul unei femei care face parte din viața lui.

„L-am împodobit cu cineva. Am împodobit bradul cu managera mea Mihaela. (…) Crăciunul și Revelionul nu-l fac singur, tot cu managera mea. O simpatizez foarte tare și ea pe mine și ne înțelegem perfect, de vreo 5 ani”, a mărturisit cântărețul.

„Eu din ianuarie sunt singur, dar niciodată n-am stat singur, că nu pot. Și atunci, chiar dacă nu am o relație, am căutat să nu fiu singur”, a spus el.

Mihai Trăistariu, despre cel mai jenant moment din viața lui

Artistul, fără nicio reținere și la fel de sincer așa cum și-a obișnuit fanii a spus totul despre experiența jenantă prin care a trecut în copilărie: „În clasa a VIII-a, terorizat și înspăimântat de profa de franceză ( Florea o chema 🤣🤣🤣 ) am facut caca pe mine și am stat toată ora așa”, a scris Mihai Trăistariu pe contul lui oficial de Facebook.

„Până în clasa a VIII-a nu am înjurat niciodată și nu am pronunțat vreun cuvânt vulgar. În clasa a IX-a, încă din primele zile … noii mei colegi, ca să mă integreze, mă învățau să pronunț cele mai mari prostii din lume și radeau cate 3 zile de asta. 

Într-a IV-a am cerut-o în căsătorie pe colega mea. Monica o chema. I-am trimis un bilet printre rânduri, de la coleg la coleg … Biletul n-a mai ajuns la Mona. Tovarășa învățătoare l-a citit în fața clasei: «Mona, vrei să te căsătorești cu mine? Câți copii vrei să avem? Tu mă iubești… că eu te iubesc?» Mona a început să plângă de rușine iar pe mine m-au tuns zero. Aveam 10 ani”, a spus Mihai Trăistariu, la un moment dat.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 17 Dec. 2020, 10:19 Vedete
Pe aceeași temă