De ce Mihai Trăistariu s-a despărțit de fostele iubite! Artistul a spus totul

Publicat: 17 Mar. 2021, 14:31 Vedete

Mihai Trăistariu este o figură importantă în domeniul muzical, iar artistul a expus informații despre viața personală de mai multe ori, în timpul interviurilor la TV sau în presă, vorbind despre copilărie, despre ceea ce simte, dar și despre cariera în muzică. Recent, el a spus adevărul despre fostele relații pe care le-a avut. De ce Mihai Trăistariu s-a despărțit de fostele iubite?

Cântărețul Mihai Trăistariu a mărturisit în cadrul unei emisiuni de televiziune de ce s-a despărțit de fostele sale iubite. De puține ori a vorbit despre viața sentimentală la televizor sau în cadrul interviurilor. Acum, artistul și-a deschis sufletul și a povestit de ce relațiile lui au eșuat.

”Era o diferență de vârstă, am avut numai puștoaice și nu era ok, trebuia să-mi iau mai măricele, nu-mi înțelegeau programul și fuga asta a mea continuă. Înșelat n-am fost, nici nu mă cuplez cu cineva dacă simt că înșală”, a mărturisit Mihai Trăistariu, arată Spynews.

Mihai Trăistariu, probleme financiare în pandemie

Mihai Trăistariu a fost afectat de pandemia de coronavirus, precum și alți mulți artiști, actori, presonalități media, oameni cu intreprinderi, firme, plus sectoarele economic, turistic, medical etc. Celebrul artist a mărturisit că nu este singurul care are probleme financiare din familia sa. Și frații săi se confruntă cu anumite greutăți. Unul dintre frații cântărețului este pictor, mărturisind că este sunat atunci când are nevoie de ajutor.

Artistul Mihai Trăistariu a mărturisit într-o emisiune de televiziune faptul că în perioada cât a fost pandemie, i-a fost foarte greu să se descurce. Solistul de muzică ușoară are doi frați: și o soră: Geanina, Constantin și Vasile. Cel din urmă este pictor, iar cântărețul l-a încurajat pe fratele lui să apeleze la el atunci când are nevoie.

„Eu i-am zis când are nevoie să apeleze la mine, dar el în principiu se descurcă singur și vreau să-l educ în sensul acesta să se descurce singur. I-am spus tot timpul: Dacă eu nu eram, sau eram prin America pe undeva, nu are cine să îți dea bani, trebuie să produci singur. Deci el se descurcă un an întreg, eu vin așa, ca un sprijin suplimentar”, spunea el.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 17 Mar. 2021, 14:31 Vedete
Pe aceeași temă