Cine este cântăreața din România care s-a apucat de videochat în timpul pandemiei. Mihai Trăistariu a dat-o de gol!

Publicat: 19 Jan. 2021, 12:54 Vedete

Mihai Trăistariu aruncă o nouă ”bombă„ în branșa sa! Cântărețul a spus despre o colegă de-ale sale că face videochat.

Artistul a povestit în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars faptul că o colegă dd scenă a recurs la videochat pentru a face bani. Pandemia a dat peste cap viețile tuturor, iar artiștii nu au mai avut concerte sau evenimente pentru a scoate un ban, așa că unii dintre aceștia s-au reprofilat și și-au ales un domeniu secundar de activitate.

”O colegă a spus că trăiește pe banii soțului, un cuplu de vedete s-a mutat la țară, că nu mai aveau venituri. Sunt artiști care s-au reprofilat. Cei mai micuți nu mai pot supraviețui. Am un prieten care era sunetist, iar acum este bodyguard la un magazin. Mai știu un coleg chitarist care vinde la un magazin, o colegă de-a noastră care mi-a spus că a făcut videochat, ca să supraviețuiască perioadei. S-a ajuns la niște perioade crunte pentru artiști. Am putea functiona, astfel trebuie să cerem ajutoare de la stat”, a spus Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

”În clipa în care am scăpat de mască, atunci vor începe concertele. Acum dacă lansezi ceva, nu te poți bucura de succes. Dacă lansezi o piesă în pandemie, riști să câștige doar compozitorul. Atunci veniturile sunt foarte mici. Eu am urmărit ce fac colegii, nu am văzut hituri anul ăsta. În schimb m-am întâlnit în vară cu ei, pentru că atunci s-au permis niște concerte. Toți erau supărați și îngroziți”, a mai spus artistul, arată Cancan.

Mihai Trăistariu, probleme financiare în pandemie

Mihai Trăistariu a fost afectat de pandemia de coronavirus, precum și alți mulți artiști, actori, presonalități media, oameni cu intreprinderi, firme, plus sectoarele economic, turistic, medical etc. Celebrul artist a mărturisit că nu este singurul care are probleme financiare din familia sa. Și frații săi se confruntă cu anumite greutăți. Unul dintre frații cântărețului este pictor, mărturisind că este sunat atunci când are nevoie de ajutor.

Artistul Mihai Trăistariu a mărturisit într-o emisiune de televiziune faptul că în perioada cât a fost pandemie, i-a fost foarte greu să se descurce. Solistul de muzică ușoară are doi frați: și o soră: Geanina, Constantin și Vasile. Cel din urmă este pictor, iar cântărețul l-a încurajat pe fratele lui să apeleze la el atunci când are nevoie.

„Eu i-am zis când are nevoie să apeleze la mine, dar el în principiu se descurcă singur și vreau să-l educ în sensul acesta să se descurce singur. I-am spus tot timpul: Dacă eu nu eram, sau eram prin America pe undeva, nu are cine să îți dea bani, trebuie să produci singur. Deci el se descurcă un an întreg, eu vin așa, ca un sprijin suplimentar”, a spus el la Antena Stars, scrie Spynews.

„A fost un an cu pandemie și a fost dificil. I-am trimis de vreo cinci ori bani, dar în ultima perioadă văd că nu mi-a mai cerut, deja sunt câteva luni și îl urmăresc pe Facebook și văd că postează, ceea ce înseamnă că e fericit, că nu are nevoie de nimic, pentru că așa l-am învățat. Dacă ajunge într-un colaps să mă sune și să apeleze la mine”, a dezvăluit artistul.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 19 Jan. 2021, 12:54 Vedete
Pe aceeași temă