Mihai Trăistariu, probleme financiare în pandemie! „I-am trimis de vreo cinci ori bani”

Publicat: 24 dec. 2020, 10:47 Autor: Andreea Voicu Vedete

Mihai Trăistariu a fost afectat de pandemia de coronavirus, precum și alți mulți artiști, actori, presonalități media, oameni cu intreprinderi, firme, plus sectoarele economic, turistic, medical etc. Celebrul artist a mărturisit că nu este singurul care are probleme financiare din familia sa. Și frații săi se confruntă cu anumite greutăți. Unul dintre frații cântărețului este pictor, mărturisind că este sunat atunci când are nevoie de ajutor.

Artistul Mihai Trăistariu a mărturisit într-o emisiune de televiziune faptul că în perioada cât a fost pandemie, i-a fost foarte greu să se descurce. Solistul de muzică ușoară are doi frați: și o soră: Geanina, Constantin și Vasile. Cel din urmă este pictor, iar cântărețul l-a încurajat pe fratele lui să apeleze la el atunci când are nevoie.

„Eu i-am zis când are nevoie să apeleze la mine, dar el în principiu se descurcă singur și vreau să-l educ în sensul acesta să se descurce singur. I-am spus tot timpul: Dacă eu nu eram, sau eram prin America pe undeva, nu are cine să îți dea bani, trebuie să produci singur. Deci el se descurcă un an întreg, eu vin așa, ca un sprijin suplimentar”, a spus el la Antena Stars, scrie Spynews.

„A fost un an cu pandemie și a fost dificil. I-am trimis de vreo cinci ori bani, dar în ultima perioadă văd că nu mi-a mai cerut, deja sunt câteva luni și îl urmăresc pe Facebook și văd că postează, ceea ce înseamnă că e fericit, că nu are nevoie de nimic, pentru că așa l-am învățat. Dacă ajunge într-un colaps să mă sune și să apeleze la mine”, a dezvăluit artistul.

Mihai Trăistariu: ”Eu chiar m-am revoltat acum câțiva ani”

Mihai Trăistariu se supărase pe frații lui, deoarece nu prea era „băgat” în seamă, doar de ziua de naștere sau de Mihail și Gavril.

”Și mai avem o soră care îl ajută, tot așa, dacă e cazul, dar dacă nu m-a sunat înseamnă că nu are nevoie. El mă sună doar când are nevoie, dar să știi că așa e cu toți frații mei. Eu chiar m-am revoltat acum câțiva ani că, în afară de ziua mea de naștere sau de Mihail și Gavril, nu primeam de la ei vreun semn. Dar toți au viețile lor, nu i-am judecat niciodată. Au viața lor, au necazuri, au probleme, au familie. Fiecare își vede de treaba lui”, a mărturisit Mihai Trăistariu.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 24 dec. 2020, 10:47 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă