Nu o să îți vină să crezi! Care este cea mai jenantă situație prin care a trecut Mihai Trăistariu

Publicat: 22 Nov. 2020, 09:26 Vedete

Mihai Trăistariu este fără doar și poate unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc. Pentru a nu intra într-un con de umbră, artistul a trecut prin cele mai jenante momente, însă acesta explică în cadrul unui interviu faptul că nu îi este rușine cu ceea ce a făcut.

În urmă cu ceva timp, într-un moment de sinceritate, Mihai Trăistariu a vorbit despre cel mai jenant moment prin care a trecut. S-a întâmplat pe vremea când era în școala generală, mai exact în clasa a 8-a, atunci când, de frica unei profesoare… a făcut pe el.

„Până în clasa a VIII-a nu am înjurat niciodată și nu am pronunțat vreun cuvânt vulgar. În clasa a IX-a, încă din primele zile … noii mei colegi, ca să mă integreze, mă învățau să pronunț cele mai mari prostii din lume și radeau cate 3 zile de asta. 

Într-a IV-a am cerut-o în căsătorie pe colega mea. Monica o chema. I-am trimis un bilet printre rânduri, de la coleg la coleg … Biletul n-a mai ajuns la Mona. Tovarășa învățătoare l-a citit în fața clasei: «Mona, vrei să te căsătorești cu mine? Câți copii vrei să avem? Tu mă iubești… că eu te iubesc?» Mona a început să plângă de rușine iar pe mine m-au tuns zero. Aveam 10 ani”, a spus Mihai Trăistariu, la un moment dat.

Mihai Trăistariu, despre cel mai jenant moment din viața lui

Artistul, fără nicio reținere și la fel de sincer așa cum și-a obișnuit fanii a spus totul despre experiența jenantă prin care a trecut în copilărie: „În clasa a VIII-a, terorizat și înspăimântat de profa de franceză ( Florea o chema 🤣🤣🤣 ) am facut caca pe mine și am stat toată ora așa”, a scris Mihai Trăistariu pe contul lui oficial de Facebook.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 22 Nov. 2020, 09:26 Vedete
Pe aceeași temă