Mihai Trăistariu, probleme din cauza fratelui său. Ce a fost nevoit să facă artistul

Publicat: 25 Feb. 2021, 09:22 Vedete

În perioada pandemiei Mihai Trăistariu s-a confruntat cu multe probleme financiare. În urmă cu câteva zile, artistul a dezvăluit într-o emisiune TV că este bun de plată din cauza unor datorii pe care le are fratele său.

Recent, Mihai Trăistariu a fost prezent în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, acolo unde a vorbit despre noua sa pasiune, dar și despre problemele pe care fratele său i le-a creat.

Mai exact, celebrul artist a fost sunat de la Direcția de Taxe și Impozite pentru că fratele său nu a plătit impozitul la casă.

”I-am plătit la întrețineri…”

Lucrurile nu au fost deloc simple și asta pentru că artistul a aflat faptul că fratele său nu a plătit impozitul la casă de doi ani.

De asemenea, cântărețul a mai spus că i-a plătit în numeroase rânduri facturile la întreținere fratelui său.

”Am început să fac și tablouri. Fratele meu nu mi-a dat niciun like o lună de zile. Și mă gândeam, că el e pictor, s-a supărat, i-am furat meseria… Dar nu-mi dă un mesaj, un like. Eu mă așteptam să fie de la el primul mesaj: ”Bravo, ești tare…”. Nimic… Cu el nu mă pot certa,. el e foarte credincios, cu Biblia. Deci el e un tip în lumea lui și atunci nu ai cum să te superi pe el. E foarte cuminte, calm.

De supărat nu mă pot supăra, dar uite mă pot supăra că m-a sunat de la Direcția de Taxe și Impozite acum trei zile. Zice: ”Domnul Trăistariu, fratele dumneavoastră nu și-a plătit impozitul pe casă de vreo doi ani. Are vreo 850 de lei. Cine îl plătește”. ”Normal el”, zic. dar dacă n-are, uite așa mai dăi, decartează, că Traistariu are bani. I-am plătit la întrețineri și la din alea, tot așa rămase de câte un an în urmă. Și mă sună asociația: ”vedeți că are un an neplătit”. Și m-am dus și am plătit că eu am o situație diferită și nah, ce să fac? Nu m-am plâns de așa ceva, dar pe undeva nici nu-mi place să întrețin un om o viață întreagă. Adică ar tebui să își ia…”, a declarat Mihai Trăistariu.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 Feb. 2021, 09:22 Vedete
Pe aceeași temă