Mihai Trăistariu, detalii nemaiștiute despre cum a cerut-o pe Oana Zăvoranu în căsătorie. Reacția divei este incredibilă!

Publicat: 12 Dec. 2020, 09:01 Vedete

Oana Zăvoranu a dezvăluit în cadrul unui emisiuni TV faptul că Mihai Trăistariu a cerut-o în căsătorie în urmă cu mai mulți ani. După aceste declarații și artistul a povestit câteva lucruri nemaiștiute despre acel moment.

Oana Zăvoranu a fost căsătorită de două ori, primul mariaj cu Pepe, iar cel acutual cu Alex Ashraf. Diva a dezvăluit însă că un alt bărbat celebru din showbiz i-a făcut această propunere.

După dezvăluirea făcută de vedetă, Mihai Trăistariu a făcut declarații incredibile în acest sens.

”Oana, nu îţi fă griji dacă te lasă Pepe, te iau eu”

În cadrul unei emisiuni TV, celebrul artist a explicat cum a ajuns să o ceară pe frumoasa brunetă în căsătorie în urmă cu mai mulți ani.

”Da, s-a întâmplat acum vreo 10 ani când Oana era în divorţ cu Pepe, era în discuţiile alea care apăreau pe la televizor. Eu urmăream puţin povestea, o apreciam mult şi pe Oana şi pe Pepe. Eu sunt prieten cu amândoi. Dar ascultând-o cum vorbea şi mie îmi place foarte mult felul ei de a fi, bineînţeles că i-am dat un mesaj şi i-am spus: ”Oana, nu îţi fă griji dacă te lasă Pepe, te iau eu”. Asta a fost cererea mea în căsătorie, să zicem aşa şi a rămas la nivelul acesta. Ea mi-a trimis un mesaj cu un zâmbet şi a zis: “Gata, ţin minte!”, a spus artistul, potrivit spynews.ro.

”Mie îmi place foarte mult, mi-a plăcut caracterul ei, felul ei direct, sincer. Îmi plac oamenii, să le spună tranşant. E adevărat că ea poate şi-a creat şi duşmani, dar este alegerea ei. Poate că pe undeva trebuie taxate anumite persoane şi ea are suficientă carieră în spate încât să îşi perimtă să arate cu degetul anumite nereguli din showbiz”, a adăugat Mihai Trăistariu.

 

Sursă foto: Instagram, Arhivă Ciao

Publicat: 12 Dec. 2020, 09:01 Vedete
Pe aceeași temă