Regretul lui Mihai Trăistariu. Ce nu a apucat să vorbească cu mama lui înainte de moarte: ”Aveam 26 de ani când s-a stins

Publicat: 21 Oct. 2020, 11:00 Vedete

Mihai Trăistariu a știut întotdeauna cum să ajungă la inimile oamenilor din jurul lui: prin muzică și dedicarea totală în câmpul muncii! Dar artistul, pe sub zâmbetele pe care le oferă celorlalți, ascunde o dramă.

În urmă cu ani, Mihai Trăistariu și-a pierdut părinții, chiar în perioada când avea cea mai mare nevoie de ei. Cântărețul a crescut într-o familie modestă, în care a primit o educație bună și l-au susținut întotdeauna. Chiar dacă la capitolul financiar nu stătea prea bine, Mihai Trăistariu a reușit să își îndeplinească visul cel mare.

Într-o emisiune de televiziune, cântărețul a povestit că are un regret și se leagă de părinții săi. El a mărturisit că s-a simțit mai apropiat de mama sa, iar regretul lui este că nu a reușit să vorbească mai mult cu cea care i-a dat viață: ”Cumva cred că trebuia să vorbesc mai mult cu ea. Erau multe lucruri pe vremea aia să i le spun, dar acum m-am maturizat și simt nevoia să vorbesc cu cineva. Dacă ar fi fost mama aș fi vorbit cu ea lucruri nespuse nimănui, dar n-am mai apucat că aveam 26 de ani când s-a stins”, arată Spynews.

Mihai Trăistariu, martor al violenței domestice din familie: ”Îi lăsăm pe ei să își rezolve problemele”

Artistul a mai mărturisit că au existat și probleme de familie mari, fiind implicată violența domestică între cei doi soți: ”Părinții mei nu s-au înțeles. Erau bătăi mereu. Taică-miu devenise violent cu maică-mea, dormeau în camere separate. Nu prea ne-am revoltat noi, copii, de frica lui taică-miu. Îi lăsăm pe ei să își rezolve problemele, care s-au rezolvat doar după moartea lui. Tatăl meu a murit când aveam 17 ani, atunci maică-mea nici la înmormântare nu a fost. A zis că a scăpat de el și nu vrea să meargă”.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 21 Oct. 2020, 11:00 Vedete
Pe aceeași temă