De ce Mihai Trăistariu nu s-a însurat până acum. A dezvăluit totul: ”Nu se combină așa lucrurile, că nu sunt Columbeanu cu Monica lui”

Publicat: 07 apr. 2021, 07:55 Autor: Andreea Voicu Vedete

Am aflat motivul pentru care Mihai Trăistariu nu s-a însurat până în prezent. În cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, cântărețul și-a deschis sufletul și a vorbit despre această parte a vieții sale.

Mihai Trăistariu a vorbit pentru Antena Stars despre o parte a vieții sale pe care nu o arată foarte mult celorlalți: de ce artistul de 40 de ani nu a luat decizia de a se însura până acum? Ce l-a tras în jos, ce l-a făcut să spună ”nu” și peste ce obstacole a dat de-a lungul timpului în relațiile pe care le-a avut?

„N-am noroc în dragoste. Nu că nu am noroc… nu aleg ce trebuie. Eu am realizat acum că am ales numai diferențe de vârstă mari. Eu la 40, ele la 20. Nu se combină așa lucrurile, că nu sunt Columbeanu cu Monica lui. Am greșit. Am avut relații și de 7 ani și de 3 și 4 ani, dar nu știu ce greșesc. Eu sunt un tip foarte calm, pașnic, aduc bani acasă, am o situație bună, nu cheltui aiurea, nici nu văd ce să-mi reproșezi prea mult. Nu înșel, nu știu să gătesc și nu prea fac curățenie. Am ales după aspectul fizic și m-am dus înainte instictiv și nu m-am gândit să fie o legătură între noi pe comunicare și aici am pierdut tot timpul”, a spus Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

„Nu vreau s-o mai întrețin, că spuneam că am avut numai puștoaice. Nu-mi place să întrețin o fată, adică să fie doar o studentă care vine acasă și vrea la cluburi… Eu nu le-am dat bani oricum. Nu le-am învățat să le dau bani de buzunar niciodată. Cred că fiecare dintre ele s-a gândit că viața lângă o vedetă trebuie să fie de lux. La mine nu e chiar așa. Viața mea e tulburată și agitată. Am o grămadă de animale, am 7 pisici în casă. Ele au griji în plus, că se face păr pe jos. Ele când vin în viața mea realizează că sunt sarcini. E de căutat. Decât să ajungi la divorț, cauți mai mult”, a conchis artistul.

Mihai Trăistariu, probleme financiare în pandemie

Mihai Trăistariu a fost afectat de pandemia de coronavirus, precum și alți mulți artiști, actori, presonalități media, oameni cu intreprinderi, firme, plus sectoarele economic, turistic, medical etc. Celebrul artist a mărturisit că nu este singurul care are probleme financiare din familia sa. Și frații săi se confruntă cu anumite greutăți. Unul dintre frații cântărețului este pictor, mărturisind că este sunat atunci când are nevoie de ajutor.

Artistul Mihai Trăistariu a mărturisit într-o emisiune de televiziune faptul că în perioada cât a fost pandemie, i-a fost foarte greu să se descurce. Solistul de muzică ușoară are doi frați: și o soră: Geanina, Constantin și Vasile. Cel din urmă este pictor, iar cântărețul l-a încurajat pe fratele lui să apeleze la el atunci când are nevoie.

„Eu i-am zis când are nevoie să apeleze la mine, dar el în principiu se descurcă singur și vreau să-l educ în sensul acesta să se descurce singur. I-am spus tot timpul: Dacă eu nu eram, sau eram prin America pe undeva, nu are cine să îți dea bani, trebuie să produci singur. Deci el se descurcă un an întreg, eu vin așa, ca un sprijin suplimentar”, spunea el.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 07 apr. 2021, 07:55 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă