Mario Iorgulescu rămâne conectat la aparate. Nu a depășit zona riscului vital

Publicat: 09 sept. 2019, 12:05 Autor: Simona Ciao.ro

Evoluția lui Mario Iorgulescu, internat în Spitalul Elias cu diagnosticul de politraumatism în urma accidentului rutier de duminică, este lent favorabilă.

Mario Iorgulescu rămâne conectat la aparate. El este conștient, rămânând conectat la aparatele de ventilație mecanică, anunță medicii de la unitatea spitalicească.

„Evoluția pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conștient, rămânând conectat la aparatele de ventilație mecanică.

Mario Iorgulescu rămâne conectat la aparate

Mario Iorgulescu, rănit grav într-un accident rutier

Se apreciază că deocamdată nu a depășit zona riscului vital și continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă”, potrivit unui comunicat de presă al managerului Spitalului Elias, Mugur Ardelean.

Mario Iorgulescu a fost internat duminică în Spitalul Elias din Capitală, în urma unui accident grav produs la ieșirea din București, în urma căruia celălalt șofer a murit.

Dany Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, si-ar fi presimtit moartea: „Nu voia sa mearga”

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, care se deplasa duminică dimineață cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc, au explicat surse din Poliție pentru MEDIAFAX.

Gino Iorgulescu, prima declarație după accidentul fiului său: „Situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, acum în stare gravă”

Publicat: 09 sept. 2019, 12:05 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă
×