Mama Luizei, mesaj emoționant în fața colegilor fiicei sale, la deschiderea noului an școlar

Publicat: 09 Sep. 2019, 10:59 Life

Părinții Luizei Melencu au fost prezenți la deschiderea anului școlar de la Colegiul Tehnic „C.D Nenițescu” Craiova, unde fata era elevă.

Mama Luizei, mesaj emoționant în fața colegilor fiicei sale. Mama Luizei a transmis câteva cuvinte dureroase în fața elevilor care timp de atâția ani au făcut parte din viața fiicei sale.

„Aș fi dorit să particip la deschiderea anului școlar alături de Luiza. Astăzi nu veți mai avea parte de zâmbetul Luizei, pentru că un monstru cu chip de om a răpit-o și nu spune unde a dus-o”, a spus mama Luizei, în fața elevilor Colegiului Tehnic „C.D Nenițescu” Craiova.

Mama Luizei, mesaj emoționant

Mama Luizei poartă un tricou cu chipul copilei, iar mai multe persoane au poze cu aceasta.

”Odată cu dispariția Luizei, parcă s-a pierdut o părticică din univers, s-au pierdut multe zâmbete, multe idealuri. (…) Suntem cu gândul numai la tine și te asigurăm că ușa casei, ușa internatului, ușa școlii vor fi mereu deschise”, a spus mama copilei.

Familia Luizei Melencu a fost invitată la festivitatea de deschidere de către conducerea Colegiului. De altfel, Luiza Melencu figurează în catalog în acest an.

Luiza Melencu, de 18 ani, a dispărut din Caracal, în luna aprilie 2019. Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a omorât-o în ziua în care a luat-o la ocazie şi, la fel ca în cazul Alexandrei, i-ar fi ars cadavrul.

Publicat: 09 Sep. 2019, 10:59 Life
Pe aceeași temă