Dany Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, si-ar fi presimtit moartea: „Nu voia sa mearga”

Publicat: 09 sept. 2019, 09:19 Autor: Simona Vedete

Weekendul a fost marcat de groaznicul accident provocat de Mario, fiul lui Gino Iorgulescu, seful Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dany Vicol, victima lui Mario Iorgulescu. Tanarul care a decedat in urma coliziunii puternice muncea din rasputeri pentru a-si intretine cele doua fetite.

Soarta n-a fost de partea sa, iar ironia sortii face ca in dimineata producerii accidentului, acesta se intorcea de la un priveghi, la care nu a vrut deloc sa mearga, insa a fost convins de familie.

Dany Vicol, victima lui Mario Iorgulescu

Dany Vicol, victima lui Mario Iorgulescu

Dany Vicol circula cu un autoturism marca Audi si nu a avut nicio sansa de supravietuire, fiind strivit in urma impactului puternic. In urma lui se aflau alte rude care l-au însotit la priveghi, asistand socate la aceasta tragedie.

„Băiatul se întorcea de la o înmormântare. De obicei nu îi plăceau astfel de evenimente, i-a spus soției că nu voia să meargă. L-au însoțit mai multe rude din partea soției, care aveau legătură și cu decedatul.

Gino Iorgulescu, prima declarație după accidentul fiului său: „Situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, acum în stare gravă”

Ea trebuie să meargă de fapt, dar nu a putut, deoarece a rămas acasă să aibă grijă de băiețelul de patru luni. Nu a stat foarte mult acolo și a plecat, iar la câteva minute au plecat și rudele care îl însoțiseră la priveghi, cu mai multe mașini în spatele lui.

Dani locuiește în Chitila. Accidentul s-a produs la maxim un kilometru de casa lui. Făcea sacrificii mari pentru creșterea celor doi copii, un băiat de patru luni cu actuala soție și o fetiță de șase ani din prima căsătorie. Îl ajutau foarte mult și părinții lui.

Titi Aur, declaratie dupa accidentul lui Mario Iorgulescu: „La viteze mari, masinile scumpe dau senzatia ca ai totul sub control”

Aproape în fiecare weekend se întâlnea cu fiica lui la ei acasă. În ultima vreme lucra în străinătate, a fost în Anglia, iar recent se întorsese din Germania”, a spus pentru Cancan o ruda de-a victimei.

Publicat: 09 sept. 2019, 09:19 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă