Gino Iorgulescu, prima declarație după accidentul fiului său: „Situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, acum în stare gravă”

Publicat: 08 sept. 2019, 19:31 Autor: Simona News 3

Președintele LPF, Gino Iorgulescu, și soția sa au transmis, duminică, condoleanțe familiei tânărului de 24 de ani mort în accidentul provocat de fiul lor.

Gino Iorgulescu, prima declarație. Acesta a precizat că situația putea avea același deznodământ și pentru Mario Iorgulescu, aflat acum în stare gravă în spital.

„Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario.

Gino Iorgulescu, prima declarație

UPDATE Mario Iorgulescu, în stare gravă

Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital.

Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie”, au transmis, prin intermediul unui comunicat de presă remis MEDIAFAX, Gabriela și Gino Iorgulescu.

Mario Iorgulescu, în stare gravă la Terapie Intensivă. Este intubat și ventilat mecanic

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că în jurul orei 03.00, un șofer în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani.

După impact, ambele mașini au ieșit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor. În accident a murit șoferul din cel de-al doilea autoturism, iar conducătorul auto care a provocat accidentul a fost rănit grav și transportat la Spitalul Elias.

Titi Aur, declaratie dupa accidentul lui Mario Iorgulescu

Surse din Poliție au declarat pentru MEDIAFAX că șoferul care a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat pe contrasens, provocând practic impactul, este Mario Iorgulescu, fiul actualului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, tânărul fiind transportat la Spitalul Elias din București după ce a fost rănit grav.

Publicat: 08 sept. 2019, 19:31 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă