Mama Luizei face o noua dezvaluire socanta. A aparut un nou martor

Publicat: 08 Sep. 2019, 14:51 News 3

Cazul de la Caracal pare sa fie departe de a se incheia, iar noi informatii tulburatoare apar zilnic.

Mama Luizei face o noua dezvaluire socanta. Se pare ca ultimele imagini cu Luiza inainte de rapire ar putea fi cheia care dezleaga misterul de la Caracal.

Astfel ca Monica Melencu a vorbit duminica pentru „News Magazine” si a tras un nou semnal de alarma, facand un apel disperat la autoritati. Mama Luizei este sigura ca fata ei a fost urmarita, vanata si abia apoi rapita.

Mama Luizei face o noua dezvaluire socanta

„Cu trei zile în urmă, sora mea a fost undeva la Caracal. S-ar fi întâlnit cu o doamnă care a confirmat că în ziua dispariției mi-a văzut fiica. Susține cu tărie că a vorbit cu fiica mea în aceeași zi.

Acea doamnă a susținut că l-a văzut pe Dincă, a avut o conversație cu fiica mea, iar mașina care a luat-o nu a oprit unde era și dânsa, ci lângă fiica mea.

Iar dânsa ar fi zis că vrea să meargă și ea. A oprit lângă fată și a luat-o. Organele de poliție au fost la poartă la acea doamnă, dar noi nu am primit nicio informație”, a spus mama Luizei, potrivit Antena3.

„Eu una simt că Luiza nu este moartă. Voi lupta din toate puterile. Singurul care mi-a mai rămas este Dumnezeu. Noi vrem ceva concret, să vină cineva să ne spună ce se întâmplă. Să ne spună adevărul, să nu axăm pe acest domn. Aici e vorba de complici, de sus. Adevărul nu-l vom afla, niciodată” a mai spus aceasta, la Digi24.

Publicat: 08 Sep. 2019, 14:51 News 3
Pe aceeași temă