Cornelia Catanga a suferit o transformare totala dupa stopul cardio-respirator

Publicat: 09 Sep. 2019, 08:33 News 3

In urma cu scurt timp, artista a reusit sa participe la primul eveniment dupa interventia chirurgicala suferita.

Cornelia Catanga a suferit o transformare totala. La inceputul lunii iunie, indragita artista, Cornelia Catanga, a ajuns la spital de urgenta fiindca a suferit un stop cardio-respirator.

Insa acum, la doua luni distanta, artista pare sa-si fi revenit si sa se fi pus pe picioare, astfel ca a participat impreuna cu sotul ei la primul eveniment de dupa interventie.

Cornelia Catanga a suferit o transformare totala

Cornelia Catanga a suferit o transformare totala

Nu se afla intr-o stare extraordinara si nu si-a revenit 100%, insa isi vede de treaba si incearca sa se bucure de viata in continuare, fiind motivata sa mearga mai departe pentru cei dragi.

Din pacate, acea perioada neagra si-a lasat amprenta asupra ei, in special pe chipul ei, oricine putand vedea, cu ochiul liber, ca a trecut prin multe incercari.

Insa orice ar fi, Cornelia Catanga nu renunta la marea ei pasiunea, cantatul, astfel ca s-a intors unde ii sta cel mai bine, pe scena, in fata celor care ii apreciaza muzica. Aceasta a tinut sa transmita un mesaj pe contul ei de socializare.

„Prima mea ieșire la un eveniment, după probleme de sănătate pe care le-am avut. Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că a fost și este lângă mine. Vă pup și vă respect, dragii mei !! Catanga & Padureanu”, au scris Cornelia Catanga si Aurel Padureanu pe social media.

Fiul Corneliei Catanga a spus adevarul despre starea de sanatate a artistei: „Are nevoie de odihna”

Publicat: 09 Sep. 2019, 08:33 News 3
Pe aceeași temă