Mario Iorgulescu a inceput sa-si revina, insa nu stie ca a ucis un om. De ce ii ascunde familia adevarul

Publicat: 20 Sep. 2019, 09:11 Vedete

Familia Iorgulescu incepe sa aiba o raza de speranta dupa ce fiul lor, Mario, da semne ca-si revine.

Mario Iorgulescu a inceput sa-si revina. Asta dupa ce, in urma cu cateva zile, medicii Spitalului Universitar de Urgenta Elias erau destul de sceptici in privinta starii de sanatate a lui Mario Iorgulescu.

Potrivit redactia.ro, se pare ca Mario isi aduce aminte ca a produs un accident, insa nu stie ca a ucis o persoana, pe Dany Vicol si ca a lasat doi copii fara tata.

Mario Iorgulescu a inceput sa-si revina

Dany Vicol, victima lui Mario Iorgulescu

Familia acestuia a decis ca este mai bine sa nu-i comunice momentan faptul ca in urma teribilului accident pe care l-a provocat, un tânăr de 24 de ani a murit.

In plus, conform sursei citate, Gino Iorgulescu ar vrea să cheme un specialist in psihologie, ca sa-l pregateasca psihic pentru momentul in care va afla vestea socanta.

Ce sumă cere drept despăgubire familia tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu

După aproape două săptămâni de la accidentul grav de pe Şoseaua Chitilei, provocat de Mario Iorgulescu şi în urma căruia un tânăr de 24 de ani a murit, familia victimei a decis cât vrea drept despăgubiri.

Conform stiripesurse.ro, familia lui Dani Vicol vrea să ceară în instanţă suma de trei milioane de euro, două dintre ele pentru copiii rămaşi orfani, iar unul pentru restul familie.

În urmă cu aproape două săptămâni acesta conducea pe Şoseaua Chitilei cu o viteză mult peste limita legală. De asemenea, consumase alcool şi cocaină. Mașina de lux a lui Mario Iorgulescu a intrat în plin într-un alt autovehicul la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani. Acesta nu a mai avut nicio șansă. Dani Vicol avea doi copii, care au rămas acum orfani de tată.

Publicat: 20 Sep. 2019, 09:11 Vedete
Pe aceeași temă