Fiica lui Cornel Palade a fugit de acasa: „Am zis: Nevasta, daca n-o gasim, sa sunam la Politie”

Publicat: 19 Sep. 2019, 14:42 Vedete
Fiica lui Cornel Palade a fugit de acasa: „Am zis: Nevasta, daca n-o gasim, sa sunam la Politie”

Actorul a trecut prin clipe de panica in urma cu ceva timp, cand nu putea s-o gaseasca pe fiica sa.

Fiica lui Cornel Palade a fugit de acasa. Cornel Palade si fiica au au o relatie de invidiat si se inteleg mai bine ca niciodata. Insa in urma cu cativa ani au avut parte de un incident neplacut.

Astfel ca Ada, fiica lui Cornel Palade, a fugit intr-o zi de acasa, lasandu-l pe Cornel extrem de agitat si speriat, nestiind ce sa faca pentru a da de ea.

Fiica lui Cornel Palade a fugit de acasa

Fiica lui Cornel Palade a slabit 40 de kilograme

„Odată am căutat-o de am înnebunit. Am zis: Nevastă, dacă n-o găsim, să sunăm la Poliție! Aveam spectacol la „Tănase” (n.n. Teatrul de revistă “Constantin Tănase”) în ziua aia, s-a deschis cortina, a început prologul, am intrat eu și Romică (n.n. Romică Țociu) la deschidere și, când mă uit, pe cine văd în primul rând? Pe fiică-mea. Când am văzut-o, am uitat textul…” a spus Cornel Palade pentru Libertatea.

Cornel Palade si-a tinut fiica departe de lumina reflectoarelor: „Am vrut sa-si gaseasca drumul singura, pentru ca mie nu mi-a vandut nimeni iluziile”

Indragitul actor are o fiica superba pe care o iubeste nespus, si tocmai de aceea a vrut s-o protejeze de lumea artistica. Acesta v-a putea fi vazut incepand de sambata, 7 septembrie, in cadrul show-ului „Te cunsoc de undeva”, transmis de Antena1.

Insa nu va fi singur, ci insotit de fiica sa, Ada. Cornel Palade a povestit ca nu si-a dorit pentru fiica sa aceasta meserie, in lumea artistica, si a vrut ca ea sa se indrepte in cu totul alta directie.

„Când era Ada micuță nu mă gândeam că o să urcăm împreună pe aceeași scenă. După aceea, i-am văzut aptitudinile și mi-am zis: Doamne, să nu se apuce de meseria mea, că e una grea! Am fost mai mult spectator, pentru că îmi plăcea ceea ce vedeam că face, dar nu am vrut să o plimb la toate posturile de televiziune, pe la emisiuni, cum am văzut că fac mulți părinți cu copiii lor.

Vezi continuarea AICI!

Publicat: 19 Sep. 2019, 14:42 Vedete
Pe aceeași temă