Mihai Bobonete, declaratie emotionanta pentru sotia sa: „Cu inima deschisa iti spun sincer…”

Publicat: 19 Sep. 2019, 13:20 News 3

Actorul a aratat ca este foarte sensibil, asa cum nimeni nu-si imagina.

Mihai Bobonete, declaratie emotionanta. Actorul si sotia sa implinesc, astazi, 10 ani de la cununia civila. Astfel ca Bobonete a simtit nevoia sa-i faca o dedicatie speciala.

„La 10 ani de la Cununie, la doi copii minunați de atunci încoace și la 24 de ani de când am dansat primul nostru blues în cantina internatului…

Mihai Bobonete, declaratie emotionanta

Cu inima deschisă ca să mi se vadă tot sufletul meu de dromader, îți spun sincer că Te iubesc mai mult ca niciodată și până când moartea ne va despărți”, a scris Mihai Bobonete pe contul de socializare.

In urma cu scurt timp, Bobonete a dezvaluit pentru Libertatea cum se imparte intre viata de familie si cariera.

„E timp pentru toate lucrurile care te bucură, trebuie doar să nu depășești o limită. Familia e familie, aici nu negociez timpul și atribuțiile mele de părinte și de soț, apoi serialul căruia îi datorez atât de mult și abia după vin emisiunile din televiziune și spectacolele mele de stand-up comedy și impro.

Pescuitul, pentru mine, e liniștea care îmi încarcă bateriile și mă menține bun și visător, soția mă ține veșnic îndrăgostit, copiii mă țin tânăr, serialul mă ține cunoscut și apreciat, televiziunea îmi dă bani, iar spectacolele îmi mențin umorul și buna dispoziție, așa că voi găsi timp pentru toate de fiecare data” a mai spus acesta.

Publicat: 19 Sep. 2019, 13:20 News 3
Pe aceeași temă