Isabela a plecat de la scoala pentru a merge la medic, insa si-a gasit sfarsitul. Mama sa este vinovata

Publicat: 19 sept. 2019, 11:25 Autor: Simona Ciao.ro
Isabela a plecat de la scoala pentru a merge la medic, insa si-a gasit sfarsitul. Mama sa este vinovata

Accident teribil petrecut la Zaicesti, unde o fetita de doar noua ani si-a gasit sfarsitul.

Isabela si-a gasit sfarsitul. In decursul zilei de marti, Isabela Andrada a murit in tragedia de la Zosin, in timp ce era in drum spre doctorul oftalmolog.

Iulia Murarescu, mama fetitei, si-a invoit fiica de la scoala in acea zi fatidica, pentru a o aduce la Botosani pentru vizita la oftalmolog, insa, din nefericire, micuta a ajuns in ceruri, spre o destinatie neplanificata.

Isabela si-a gasit sfarsitul

Isabela a plecat de la scoala

Totul s-a intamplat atunci cand Isabela i-a cerut mamei sale o sticla de apa, iar femeia s-a aplecat dupa aceasta si a pierdut controlul volanului. In acel moment s-a izbit violent de o camioneta, ducand la decesul fiicei sale.

Mama fetei, in varsta de 47 de ani, se afla internata intr-un spital din Targu Frumos, fiind in stare grava. A suferit multiple traumatisme si o fractura de femur.

Soferul camionetei este vizibil socat de ce s-a intamplat si nu-si explica cum de s-a ajuns la asta, el circuland regulamentar, deodata vazandu-si moartea cu ochii.

„Veneam dinspre Botosani, doamna presupun ca avea viteza, a intrat in curba, a derapat si a intrat direct in mine. Nu stiu, a incercat s ao redreseze, nu stiu, nu pot sa imi explic” a spus soferul camionetei, Bogdan Iftode, potrivit botosaninews.ro.

Publicat: 19 sept. 2019, 11:25 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă
×