Mario Iorgulescu si-a revenit!? Este incredibil cum a fost vazut in salonul de la Elias

Publicat: 19 sept. 2019, 09:25 Autor: Simona Vedete

Vesti bune pentru familia Iorgulescu, fiindca baiatul lor, Mario, pare ca isi revine dupa teribilul accident rutier.

Mario Iorgulescu si-a revenit!? Se pare ca fiul presedintelui LPF a inceput sa-si revina, cu toate ca medicii nu-i dadeau nicio sansa. Conform celor mai noi informații, baiatul lui Gino Iorgulescu a inceput sa raspunda tratamentului administrat de medici.

Insa nu este singura veste buna pentru familia Iorgulescu. Potrivit Cancan, doctorii Spitalului Elias au fost surprinsi atunci cand Mario Iorgulescu a inceput sa reactioneze la medicamente.

Mario Iorgulescu si-a revenit!?

Dany Vicol, victima lui Mario Iorgulescu

Mario ar fi inceput sa-si miste si mana, iar asta inseamna ca organismul se lupta să reziste, dupa cum a informat prosport.ro. Timp de 10 zile, fiul lui Gino Iorgulescu nu a făcut nicio miscare pe patul de la Terapie Intensiva.

„Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluţie lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori şi scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie.

Ce sumă cere drept despăgubire familia tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus şi analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecţiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă” aflam din comunicatul oficial facut public saptamana trecuta de reprezentantii Spitalului Elias.

Publicat: 19 sept. 2019, 09:25 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×