Viorica Dăncilă: „Mulțumesc celor peste 1,400,000 de români care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția României!”

Publicat: 19 Sep. 2019, 15:02 Life

Premierul României, Viorica Dăncilă, a ținut să transmită un mesaj de mulțumire tuturor Românilor.

Viorica Dăncilă. Premierul României a anunțat în mod oficial că va candica la alegerile prezidențiale organizate în luna noiembrie a acestui an.

„Mulțumesc celor peste 1,400,000 de români care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția României! Mă bucur să am alături atâția oameni, atâția români care cred, ca și mine, ca și noi, cei din PSD, că România merită mai mult de la președintele ei.

Viorica Dăncilă

Avem acum șansa unui președinte care să lupte pentru români, care să îi asculte și să îi sprijine, care înțelege cât de importante sunt consensul și colaborarea între instituții pentru stabilitatea țării și care știe că prioritare sunt continuarea creșterii pensiilor și salariilor, continuarea măsurilor de sprijin pentru întreprinderile mici și mijlocii, pentru antreprenori.

Românii merită și au nevoie de un președinte care pune interesul țării înaintea propriului interes, nu un spectator la Cotroceni, nu un președinte candidat care încalcă legile fundamentale și care nu își înțelege misiunea nici după 5 ani de mandat.

Noi, cei din PSD, am fost întotdeauna aici pentru oameni. Noi nu luptăm împotriva cuiva, ci luptăm pentru fiecare român!” a scris Viorica D[ncil[ pe contul ei de Facebook.

Publicat: 19 Sep. 2019, 15:02 Life
Pe aceeași temă