Bărbat bănuit de mai multe furturi din bancomate din Capitală, reținut

Publicat: 19 Sep. 2019, 13:54 Ciao.ro
Bărbat bănuit de mai multe furturi din bancomate din Capitală, reținut

Un bărbat de 36 de ani, bănuit de mai multe furturi din bancomate din București, a fost reținut.

Bărbat bănuit de mai multe furturi. Polițiștii având probe că din luna mai acesta monta un dispozitiv artizanal de blocare a fantelor pe unde se eliberau banii, astfel încât să își însușească sumele retrase, dar neeliberate.

Potrivit unui comunicat remis joi MEDIAFAX, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Bucureşti au reţinut, miercuri, un bărbat în vârstă de 36 ani, bănuit de mai multe furturi din bancomate, comise pe raza Capitalei.

Bărbat bănuit de mai multe furturi

Proxenetul care a violat-o pe fiica unui fost senator a fost arestat

„În perioada iunie – septembrie, poliţişti din cadrul Sectorului 1 Poliţie – Serviciul de Investigaţii Criminale au documentat activitatea unui bărbat de 36 de ani, despre care existau date şi indicii conform cărora acesta ar avea preocupări de natură infracţională.

În urma cercetărilor şi a probatoriului administrat, s-a stabilit că bărbatul ar fi autorul mai multor infracțiuni de furt și tentativă la furt din bancomate, săvârșite pe raza municipiului București, prin montarea unui dispozitiv artizanal de blocare a fantelor de eliberare a numerarului”, se arată în comunicat.

Oamenii legii au stabilit că în perioada 7 mai – 15 septembrie, bărbatul ar fi comis 10 infracţiuni de furt, tentativă la furt şi furt calificat, pe raza sectoarelor 1, 3, 5 şi 6.

Cercetările contină sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru infracțiuni de furt, tentativă la furt şi furt calificat.

Publicat: 19 Sep. 2019, 13:54 Ciao.ro
Pe aceeași temă