Loredana Chivu și Denisa Despa, imagini de infarct! Cât de sexy au pozat cele două – Foto Exclusiv!

Publicat: 07 sept. 2019, 19:12 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Loredana Chivu și Denisa Despa au pozat aproape goale! Cele două au fost modele pentru o creatoare de lenjerie intimă.

Loredana Chivu și Denisa Despa au realizat o ședință foto de infarct! Fetele au pozat în lenjerii intime extrem de sexy care le-au pus în evidență siluetele de invidiat.

Loredana Chivu și Denisa Despa au fost modele pentru Cristina Oae, creatoare care a lansat recent o nouă colecție de lenjerii intime.

Loredana Chivu, poze în lenjerie intimă sexy

“Este o nouă colecție de lenjerii. De data aceasta am folosit foarte mult penele pentru că se poartă, este noul trend. Desigur, am creat și modele cu multă dantelă, perle și cristale Swarovski. Pentru a pune în evidență noile modele de lenjerii intime din această colecție, le-am ales ca modele, la ședința foto, tot pe Loredana Chivu și Denisa Despa, ca și la colecțiile din trecut.

Le aleg pe ele pentru că sunt sexy, senzuale, frumoase, iar ceea ce fac eu se adresează în mod special femeilor de acest gen. Mai mult, Loredana și Denisa îmi sunt și foarte bune prietene. La ședința foto am lucrat cu un fotograf renumit în România, Vlad Mihăilescu. El face poze foarte bune pe nude”, a declarat Cristina Oae pentru ciao.ro.

 Loredana Chivu și Denisa Despa, ședință foto noaptea

Ședința foto a durat câteva ore, căci fetele au schimbat mai multe lenjerii intime una mai sexy ca alta. “De obicei noi fixăm ședințele foto seara, noaptea, pentru că stăm în tihnă și nu suntem pe fugă. Ziua, fetele merg la salon să se coafeze, aranjeze, să-și facă make-up-ul, și ne vedem seara la studio. Până pregătim toate lenjeriile, gândim cadrele, facem pozele… ne apucă dimineața”, ne-a mai spus creatoarea de lenjerii intime.

Publicat: 07 sept. 2019, 19:12 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă