Lili Sandu a avut probleme după ce a născut: ”Au urmat opt zile de lampă, perfuzii și durere în suflet pentru mine ca mamă”

Publicat: 19 Oct. 2020, 15:17 Vedete

Lili Sandu a vorbit în emisiunea ”Vorbește Lumea” de pe Pro Tv despre problemele pe care le-a întâmpinat după ce a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos.

Lili Sandu a mărturisit în timpul emisiunii la tv că după ce a născut, s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate și a fost nevoită să mai stea în spital.

”La mai puțin de 24 de ore de la nașterea lui TJ doctorul neonatolog şi-a dat seama că o formă mai invazivă de icter se instalase. Au urmat opt zile de lampă, perfuzii și durere în suflet pentru mine ca mamă. Dar la finalul lor, profesionalismul doamnei doctor ne făcuse învingători. Dânsa şi-a dat seama imediat de ceea ce se întâmpla şi l-a pus pe Thomas la acele lămpi speciale. Această problemă a apărut pentru că există o incompatibilitate intre sângele meu şi cel al lui micuţului. Sunt doar două momente din zi în care îl pot vedea, din păcate”, a povestit Lili Sandu, arată Cancan.

”A fost un haos psihologic pentru mine. Zece zile am stat în spital! Dar cel mai frumos moment din viața mea a fost când mi-am văzut copilul. Iar Silviu este un ajutor extraordinar. Nu avem bonă, nu am vrut să stea cu mama, ca să avem noi începutul. Eu cu țâțica, el se ocupă cu adormitul, e cu tura de noapte. Cel mai greu e când plec de acasă, îmi vine să-l iau cu mine”, au fost primele dezvăluiri ale lui Lili Sandu.

Lili Sandu a născut: ”Atunci când viața capătă un sens”

Lili Sandu și Silviu Țolu au avut emoții extrem de mari, dar acum bucuria pe care o simt nu poate fi descrisă în cuvinte. Așa că, a decis să arate bucuria printr-o imagine: Lili Sandu își ține în brațe pruncul care la naștere a avut 52 de cm și 3300 de grame.

”Atunci când viața capătă un sens…
Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! Un 10 perfect, 52 cm și 3300 gr m-au făcut sa trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire…
Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare.
Bine ai venit, fiul nostru iubit! ??✨?”, este mesajul scris de Lili Sandu pe internet în ziua când a devenit mămică.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 19 Oct. 2020, 15:17 Vedete
Pe aceeași temă