Cum arată Lili Sandu la 40 de zile după ce a născut! Cum s-a filmat vedeta

Publicat: 22 sept. 2020, 16:36 Autor: Andreea Voicu Vedete

În urmă cu mai mult de o lună, Lili Sandu a adus pe lume primul ei copil, un băiețel perfect sănătos. Pe rețelele de socializare chiar a și postat atunci prima imagine cu bebelușul!

Lili Sandu s-a fotografiat și s-a filmat recent în oglindă, arătându-le prietenilor de pe rețelele de socializare cum arată, la 40 de zile după ce a născut. De când a fost externată, Lili Sandu a reușit să scape de 10 kilograme și își mai dorește să dea jos încă 8: „S-au împlinit 40 de zile de la operația de cezariană, de când am născut și am slăbit cam un kilogram pe săptămână, plus cele 10 kilograme pe care le-am lăsat în spital, deci ar fi vreo 15 kilograme și ceva. Mai am vreo 8 kilograme de slăbit, dar cu siguranță se vor duce cu sport. Abia aștept ca medicul să-mi dea ok-ul pentru sală. Să vă prezint abdomenul meu. Cam așa se prezintă abdomenul, eu zic că destul de bine, uterul s-a mai strâns”.

„Acum trebuie să lucrăm la tonificare și definire. Voi începe un program de sport destul de bine pus la punct, voi avea un antrenor personal. Voi începe șase săptămâni de remodelare corporală, printr-o dietă, un regim pe care îl voi realiza”, a mai spus Lili Sandu.

Lili Sandu a născut: ”Atunci când viața capătă un sens”

Lili Sandu și Silviu Țolu au avut emoții extrem de mari, dar acum bucuria pe care o simt nu poate fi descrisă în cuvinte. Așa că, a decis să arate bucuria printr-o imagine: Lili Sandu își ține în brațe pruncul care la naștere a avut 52 de cm și 3300 de grame.

”Atunci când viața capătă un sens…
Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! Un 10 perfect, 52 cm și 3300 gr m-au făcut sa trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire…
Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare.
Bine ai venit, fiul nostru iubit! ??✨?”, este mesajul scris de Lili Sandu pe internet în ziua când a devenit mămică.

Sursă foto: Captură Instastory

Publicat: 22 sept. 2020, 16:36 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×